Astra g rolantide dalgalanma...

Walla abi ben çözemedim bunu. Rölanti bazen normal 850 - 900'lerde. Bazen durup dururken 1300 - 1400'lere çıkıyor. devir yükseldiğinde elektriğe yüklendiğim zaman devir düşüyor. Ama normalde kendi devrindeyken elektriğe ne kadar yüklenirsem yükleneyim oynama yok.

egzoz muayenesi için katalizörü geri taktırdım.rölanti 900 1100 geziyordu şimdi 800 de sabit

arkadaslar aynı sıkıntı bende de var ya normalde sıkıntı yok ama klima,far,sis gibi parçaları çalıstırdıgımda oynama yapıyo bide direksiyonu kırdıgımda dans ediyo mübarek elektrikle alakalı hiç bişeyi çalıştırmıyorum sadece direksiyon kırıyorum yine oynuyo bazen stop bile ediyo ama baznde ne yaparsan yap rolanti taş gibi duruyo ustalar çözemiyo hepsi baska bişey diyo

Walla abi ben çözemedim bunu. Rölanti bazen normal 850 - 900'lerde. Bazen durup dururken 1300 - 1400'lere çıkıyor. devir yükseldiğinde elektriğe yüklendiğim zaman devir düşüyor. Ama normalde kendi devrindeyken elektriğe ne kadar yüklenirsem yükleneyim oynama yok.
tolga sana mesaj yolladım :) kelebeğe bak boşluk yoksa sen o rolantiyi değişeceksin galiba :(

Sertan ikimiz aynı parçadan bahsediyoruz :) tek fark jeneratora göre bu parçanın şekli değişik. 70-80 vereceğime ben senin yerinde olsam 200tl ye delphi sıfır jenerator alırdım.
Bu arada bu konu aslında başlık olarak elektrik harcayan aksamlar çalıştığında ortaya çıkan rolanti dengesizliği için çözüm diye teknik konuda başa konulabilir. :)

teşekkürler selim abi en güzeli dediğin gibi sıfırını almak...
:bir:elektrik harcayan aksamlar çalıştığında ortaya çıkan rolanti dengesizliği için çözüm diye teknik konuda başa konulabilir:bir:

Geri