Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ses gelmesi cok normal arabada bir süspansiyon var taş mübarek güvenlik yönünden iyide ses yönünden berbat oluyor en son amortisör değiştim servisteki eleman ya bi bu opel amortisörleri ile transit amortisörleri aynı demişti galiba haklı
Ses gelmesi cok normal arabada bir süspansiyon var taş mübarek güvenlik yönünden iyide ses yönünden berbat oluyor en son amortisör değiştim servisteki eleman ya bi bu opel amortisörleri ile transit amortisörleri aynı demişti galiba haklı
arkadaşlar merhaba bende 2004 model astra enjoy sahibiyim aynı sorun bendede meydana geldi bulana kadar canım çıktı ve en sonunda buldum. Kendimce çözüm buldum oldukçada başarılı oldum. Önce kafalıkları çıkarttım ve nalburlardan kolayca bulabileceğiniz şeffaf silikon aldım, kafalıkların demirinin girdiği deliğe bolca sıktım biraz bekledikten sonra kafalıkları yerine taktım. İlk günlerde biraz koku oldu ama kısa bir süre sonra geçti ve şuanda en derin çukurlarda bile tık sesi yokk yardımcı olabildiysem ne mutlu bana