Astra G koltuk kafalıkları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Realist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen bende bi sonuca varamadım ne yazıkki :D

Vay anasına ya harbi heryerinden ses geliyor soğuyo insan arabadan.Sesi son ses açmaktan başka çare bulamıyorum

Vay anasına ya harbi heryerinden ses geliyor soğuyo insan arabadan.Sesi son ses açmaktan başka çare bulamıyorum
Ses gelmesi cok normal arabada bir süspansiyon var taş mübarek güvenlik yönünden iyide ses yönünden berbat oluyor en son amortisör değiştim servisteki eleman ya bi bu opel amortisörleri ile transit amortisörleri aynı demişti galiba haklı :kop:

Ayni sorun benim araçtada var ön sağ kafaliktan ses geliyor kalici çözüm bulan yok mu arkadaşlar??

Ses gelmesi cok normal arabada bir süspansiyon var taş mübarek güvenlik yönünden iyide ses yönünden berbat oluyor en son amortisör değiştim servisteki eleman ya bi bu opel amortisörleri ile transit amortisörleri aynı demişti galiba haklı :kop:

Abi çok haklısın ben bizzat test ettim bizde transitte var onunda heryerinden ses geliyor ve çukurlara felan yavaş girince aynı şeyi hissediyorum :kop:

Ayni sorun benim araçtada var ön sağ kafaliktan ses geliyor kalici çözüm bulan yok mu arkadaşlar??

Malesef çok şey denenmiş fakat bulunamamış.Bakalım araştırıyoruz

arkadaşlar merhaba bende 2004 model astra enjoy sahibiyim aynı sorun bendede meydana geldi bulana kadar canım çıktı ve en sonunda buldum. Kendimce çözüm buldum oldukçada başarılı oldum. Önce kafalıkları çıkarttım ve nalburlardan kolayca bulabileceğiniz şeffaf silikon aldım, kafalıkların demirinin girdiği deliğe bolca sıktım biraz bekledikten sonra kafalıkları yerine taktım. İlk günlerde biraz koku oldu ama kısa bir süre sonra geçti ve şuanda en derin çukurlarda bile tık sesi yokk yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

tırnaklardan olabilirmi

Geri