astra g klima sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FatihR.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FatihR.

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2004 astra g aracımın kliması geçen sene tatmin edici bi sogukluk veriyodu ama bu sene gazınıda yeni dolfurmama ragmen ancak elimi sogutuyo ve basınç müşürü devamlı devre dışı bırakıyo klimayı bi süre sonra. sizde müşür hemen devre dışı bıraktıgı içinmi tam soguk hava vermiyo.

güncelll

Bende konu kirliliği yapmayım diye konunuza sığınayım :)

Benimki dün çalışıyordu bugün rolantiyi hafiften düşürüyor ama tık yok gaz birden bire biter mi bilmiyorum ama geçen sene doldurdum ben gazını kışın haftada bi çalıştırdım sırf bugün bu sorunu yaşamayım diye araştırdığım kadarıyla bobin arızası yüksek olasılk fan yada en kötüsü komprösör iyi ihtimalle kötü ihtimal ne kadar borçlandık şimdi biz babam geçen günde çalışmıyordu dedi ara ara gidip geliyor sanırım bu sensördenmi filtresinden mi fiyatları biliyormusunuz nedir ne değildir.

Benmde gçende soğutmadı arıza bobinden çıktı şimdi maşallahı var.Sizinkide büyük ihtimalle bobindendir.

polen filitresini deyiştirin hem soğuk hava hemde üfleme derecesi artacaktır tıkalı filitreden hava geçemediği için hava az geliyo soğutmuyo olablir

Geçen sene benim aracım da tatmin edici soğukluk veriyordu. Bu sene vermeyince Gaz basıncını ölçtürdüm. Eksik yoktu. Sonra Klimacı klima radyatörünün önü tıkandığı için soğutma yapmadığını söyledi. Temizleyici sıvı spreyleyip basınçlı su ile yıkadı. Başta inandırıcı gelmedi ama geçen senekinden bile daha iyi soğutuyor. Sizde bir baktırın derim.

Geri