astra g izolasyon döşeme yardım lütfen

Fotograf çektim nasıl yükleyebilirim şuan telefondan giriyorum

Süngerimsi malzeme

Savaş abi
Süngerimsi malzemeyi nereden bulabilriz ve fiyatı nasıl. Sesi azaltmada ki performansı nasıl. 2000 model fiesta flair de bagaj için kullanacağım faydası olurmu?

Würtün mazlemesinin performansınıda nasıl bu malzeme hakkında bilgilendirebilirmisiniz.

İyi Çalışmalar...

Savaş abi
Süngerimsi malzemeyi nereden bulabilriz ve fiyatı nasıl. Sesi azaltmada ki performansı nasıl. 2000 model fiesta flair de bagaj için kullanacağım faydası olurmu?

Würtün mazlemesinin performansınıda nasıl bu malzeme hakkında bilgilendirebilirmisiniz.

İyi Çalışmalar...

Würth'ün malzemesi kaliteli, ses (özellikle metal titreşimleri için), su ve ısı yalıtımı için iyi sayılır, kendinden yapışkanlı olması avantaj, alev almıyor. Kutudan 2 metrelik bir ürün çıkıyor 2007 yılı kutu fiyatı 175 TL civarındaydı.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=76083&highlight=enkaz&page=17 162 nci mesajda resmi mevcut.

Firex denen malzeme daha hesaplı oluyor, fiyatını ürünün kalınlığı ve yoğunluğu belirliyor. Ben 25 mm lik olanı bagaj - arka döşeme arasına uyguladım bagajdan gelen ses bir hayli azaldı ama arka koltuğun oturak kısmı oluşan kalınlık nedeniyle yerine oturmadı, bu sene kalın gelen firexi söküp daha ince olanla kaplıyacağım.

Önemli bir hatırlatma; bu tür ürünler sesi bariz bir şekilde kesmiyor, mevcut sesi en fazla %30 seviyelerinde azaltabiliyor.

2013-03-04%2011.40.12.jpg
fotograf budur ve görüldüğü gibi izolasyon yok:S

fotograf budur

Ekli dosyalar

• 2013-03-04 11.40.12.webp
    2013-03-04 11.40.12.webp
    54 KB · Görüntüleme: 64
Savaş abi bilgi için teşekkür ederim. Firex nette biraz araştırdım ama satın alacak bir yer bulamadım. Satın alacak web sitesi verebilirmisin.

Savaş abi fotografa eklediğm fotoya baktın mı

Savaş abi fotografa eklediğm fotoya baktın mı

Resmi gördüm. Aslında motoru indireceksin o bölgeye tepen aşağı kaliteli bir izolasyon malzemesi kaplatacaksın ama bu aşamada zor (çok tuzluya mal olur), o nedenle ben olsam öncelikle motor kaputunun iç kısmına izolasyon uygularım.

Kaputun altına yapılan izolasyonun kabinin içine gelen sese bi etkisi yok diye biliyorum, pekı bu gövde motor arası izolasyon motor inmedn olmaz mı

Geri