Astra G Göstergelerde Kısa Hüzmeli Far Işığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jazzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jazzy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2002 Model Astra G aracım var. Bu gün farkettim farları açtığımda gösterge panelinde olması gerektiğini düşündüğüm Yeşil renkli Kısa hüzmeli far ışığı yanmıyor. Uzunları yakarsan mavi renkli uzun far ışığı yanıyor ama kısalar için yok. Bu arada farlar normal yanıyor. sadece gösterge panelinde yeşil kısa far ışığı yok..Acaba bu araçlarda böyle bir ışık mı yok yoksa var da benim gösterge panelinde mi yanmıyo..Eğer öyleyse bi elektrikçi aramaya başlayayım şimdiden. Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler.:confused::confused:

2004 G kullanıyorum benim araçta da kısalar için sözkonusu yeşil ışık yok veya yanmıyor..

bende de 2001 astra g elegance hb var bende de yok.

2006 astra classic te de yok

bizim mesajlara ne oldu ya? silinmiş:(

astra f de de yok ;)

arkadaslar panele bir isik tutup yanmayan isaretlere dogru bakin bakalim oyle bir isaret varda yanmiyormu, yoksa isaretin kendisimi yok?eger yoksa gonlunuz rahat olsun.var ise paneli sokup arkasina bakmak lazim isigi varmi diye.muhtemelen yoktur ama eger isigi var olupta yanmiyor ise opel bu baglantiyi yapmamis demektir.

kısa farların ışığı yok zaten göstergede.. o çoğu arabada olmaz.. bazı arabalarda park olur ama kısa yine olmaz...

kısa farların ışığı yok zaten göstergede.. o çoğu arabada olmaz.. bazı arabalarda park olur ama kısa yine olmaz...

:good: Bizim eski Murat 124'te vardı sanırım o :D Artık gerek duymuyorlar, bencede olmaması daha mantıklı zaten...

:good: Bizim eski Murat 124'te vardı sanırım o :D Artık gerek duymuyorlar, bencede olmaması daha mantıklı zaten...

bunu yazmak içimden çok gelmişti ama yazamamıştım abi yeni astra H ların hepsinde var herhalde kısa hüzme farların ışığı hemde şahindekinin aynısı

Geri