astra g far ayarını nasıl yapabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karasahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

karasahin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar herkese iyi forumlar;
aracımın uzun hüzmeli far ayrından memnun değilim.karşıyı göstermiyor.sanırım biraz kaldırmam lazım.ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.ayrıca bi standartı ve kolay tekniği var mı?ustalarımdan bu konuda yardım bekliyorum..
iyi forumlar..

rot balans yapan yerlerde 5 ytl'ye yaparlar iki dakkada. sen de yaparsın aslında. kaputu kaldırıp bir tornavida ile ayar vidalarını ayarlıyorsun farları yakıp. ama ustası farın önüne aynalı mercekli bi düzenek koyuyo ve ışığın düştüğü çizgiyi olması gereken yere ayarlıyo. böylece o çizgiye geldiğinde far ayarın tamamlanmış oluyo. kendin yaparsan olması gereken ayarı şans eseri bulursun ama iki denemede yine halledersin.

ayar vidaları da kaputu kaldırdığında far kasasının üzerindeki deliklerden içeri sokunca.

arkadaşlar herkese iyi forumlar;
aracımın uzun hüzmeli far ayrından memnun değilim.karşıyı göstermiyor.sanırım biraz kaldırmam lazım.ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.ayrıca bi standartı ve kolay tekniği var mı?ustalarımdan bu konuda yardım bekliyorum..
iyi forumlar..

arkadaşım, astra g 2004 mod. aracım var, arcın şoför oturma yerine göre solda, far ayarlarını manual olarak ayarlayan tüğme var.Oradan yapıyorsundur. Özellikle yolcu ve bagaj yük durumuna göre farları aşağa-yukarı ayarlıyor. Benim araçta bu var, bu şekilde senin araçtada olması lazım ....kal sağlıcakla....:good:

arkadaşım, astra g 2004 mod. aracım var, arcın şoför oturma yerine göre solda, far ayarlarını manual olarak ayarlayan tüğme var.Oradan yapıyorsundur. Özellikle yolcu ve bagaj yük durumuna göre farları aşağa-yukarı ayarlıyor. Benim araçta bu var, bu şekilde senin araçtada olması lazım ....kal sağlıcakla....:good:

Sevgili arkadaşım o bahsettiğin sonraki iş. Kaput içinden yapılacak ayarların düzgünse daha sonra aracın yük durumuna göre istediğin ayarı içeriden yaparsın. Ama far ayarlarında daha temel kaymalar olabiliyor onları içeriden düzeltemezsin. Kullanma kılavuzunda da bu konuda ayrıntılı bilgi var bakabilirsiniz...

Sevgili arkadaşım o bahsettiğin sonraki iş. Kaput içinden yapılacak ayarların düzgünse daha sonra aracın yük durumuna göre istediğin ayarı içeriden yaparsın. Ama far ayarlarında daha temel kaymalar olabiliyor onları içeriden düzeltemezsin. Kullanma kılavuzunda da bu konuda ayrıntılı bilgi var bakabilirsiniz...

evet o far ayarı değil sadeye aracın arkasında yük fazlaysa arabanın fararı daha yukarıyı gösterir içerden de yükseklik ayarı yapılır. yoksa farın sağ sol ayarı o düğmeyle olmaz

Hiç uğraşma, ver 5 ytl için rahat etsin.

arkadaşlar teşekkürler.sanırım benim problem farların içinden olacak.sağolunn

Geri