Astra g Arka tarafa tavan lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rmz50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rmz50

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Geçenlerde kafama takıldı niye arka tarafta lamba yok ki dedim gittim 5 tl ye küçük bi tavan lambası aldım ve koyuldum işe,ön tarafın tavan lambasından elektrik hattını çektim ve lambayı taktım.Düşündüğümden de kolay oldu ve bence opelin büyük bi eksikliğini giderdim arabamda :)

Nasıl olmuş?

Ekli dosyalar

• Görüntü030.webp
    Görüntü030.webp
    41.8 KB · Görüntüleme: 221
  • Görüntü038.webp
    Görüntü038.webp
    43.2 KB · Görüntüleme: 176
Son düzenleme:
Eline sağlık, gayet güzel olmuş. Ne yazık ki Opel mühendisleri arkada oturanları adam yerine koymamışlar. Aynı şeyi ben de düşünüyorum. Ya öndeki lambanın aynısından alıp arkaya monte etmeyi planlıyorum ya da ışıklı elçiklerden.

kapı elcegıne koysan daha ıyı olurdu elıne saglık orjınal elcıkler daha ıyı durur taner abıde var bır takım ıstersen al ramazan abı ;)

normalde tavandaki tutamaçların içinde var ama classic diye tabir edilen G kasalarda demekki opel onuda kadırmış :(

güzel bir fikir olmus ama keske lambayi bayaz led yapsaydin daha farkli bir havasi olurdu..

benım el tutamaclarının içinde var ama pek etkili olduğu söylenmez

güzel bir fikir olmus ama keske lambayi bayaz led yapsaydin daha farkli bir havasi olurdu..

Benim taktığım lamba gerçekten çok güçlü ışık veriyor,dediğiniz gibi beyaz led ampüllerden olsa daha hoş olur.bakalım bi fırsatını bulursam beyaz ledlere çevirebilirim.

benım el tutamaclarının içinde var ama pek etkili olduğu söylenmez

selam bendede aynı ıdı el tutacaklarının ıcındekıler bıraz az ısık verıyordu.ıcındekı lambayı cıkarttım ve uzerınde aynı tıp ve uzerınde 12 adet led olan lambadan aldım tanesı 7 tl gıbı on aydınlatma,4 adet arkalar ve bagajı komple ledlı yaptım.arac ıcı ınanılmaz aydınlanıyor tavsıye ederım.

Malik bey foto ekleme imkanınız varsa iyi olur.Bende led lambalara çevirmeyi düşünşyorum hepsini.:) (göstergeler dahil)

Geri