Astra G 1.6 dan 2.0'a geçiş

Astra Maniaa

Bölüm Sorumlusu
Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
98 model 1.6 Astra G'm var motor kodu X16XEL pert bir Astra GSİ'den C20XE motor buldum 69.000kmde söyledişğine göre motorun kapağı bile açılmamış C20XE ve F-20 şanzuman dışında arabadan almam gereken başka parça varmı zor olur mu bu iş yoksa şaside bişey değiştirmeden yerien oturur mu ayrıca motora 2.750 fiyat çekti fiyat nasıl

Arkadaşım teknolojik arabalarda bu tür modifikasyonlar ya da değişiklikler tofaşın kuş grubundaki gibi kolay ve ucuz olmuyor. Bence bu işe gireceğine aracını sat ve git 2.0 motorlusunu al. Motor hacmi yüksek olduğundan aracın fiyatı senin aracının fiyatından çok farklı değildir. Zaten sen motor ve şanzıman için sormuşsun ama fren sistemi ve aktarma organlarını da değiştirmen gerekecektir. Üstelik elektrik sisteminde yaşayacağın arızalar da cabası. Ama gene de Sen bilirsin.

Saygılarımla.

bulduğunuz motorun sizinkisinden daha yeni olması lazımm!ruhsata işletmeniz açısından!proje vs. üzerine uydurmakta zor bi işlemm!

araban kaç model bilmiyorum ama 16-18 eder heralde en kötü ihtimal.Aynı paraya Astra g gsi alabilirsin.1.5-2 harcarsan o motorda 155 hp yi görür.
diyelim motor attın.motorla bitmeyecekki.en az bir gsi gibi alçaltman & sertleştirmen gerekecek.belki frenaj tatmin etmeyecek- spor koltuk isteyeceksin felan gibi detayları düşündüğünde masraf yükselecektir.
Ama sfi hastası olupta astra g lere bu motoru koyan çok yurtdışında.

slmm

kardeş bence hiç uğraşma.deyyymezzz.git arabanı satttt.yerine 2.0 bi araç al.hem kafan rahat eder.hemde cebinde paran kalııırrrr.motoru değiştirmekle bitmez bu iş.bunun freni var,debriyajı var.var olu varrr.ama keyif senin.nasıl mutu olacaksan öyle yaşaaa

bi ara karşılaşmıştım almanyada 5 kapı 2.0 Astra Gler var Türkiye'de de olsa çok iyi olacak araba 5 kapı olmak zorunda ailem yüzden 3 kapı alamıyorum :( astra g^de çok hoşuma gidiyor bu nedenle böyle bi çözüm bulmuştum ama zor diyosunuz :(

2.0 motor sedan astra görmüştüm ben kaç kere Ankara da ama dizel değil benzinli

arkdaşım okadar elektronik aksamla uğraşmaya adamın ömrü yetmez

bencede uğraşma aracının orjinalliğinide bozma bir sürü masraf sonucun ne olacağı belli değil yarın satmaya kalksan tekrar orjinal motorunu koyman gerekecek +1 masraf daha istanbulu bilmem ama ankarada tövbe satılmaz o şekilde... gönül neler istiyor ah şu mantık olmasa

Geri