Astra F Kullanıcıları Buraya

saoL ßurak tessekkür ettim yapıcam tabi ya yapılabilcek en güzel mod yani bu araçlara aslında istesen sende öne aynı görüntüyü verebilirsin tek de olursun hee :D

geçtiğin araba neydi burak?
Efe kat. iptalli abart egzoz takılı astra f hatta egr valfide iptal edildi :D ama kasırgayı geçmeye yetmedi ama şunu söleyim egryi iptal edince motorda sıkıntılar çıkmaya başladıydı belkide o yüzden bu kadar kolay geçmişimdir:oama gece ayrılmaz ikili konuşuldu tabi insan baya memnun oluyo o yüzden aracın bakımı geldiği zaman direk motora yüklencem;)

saoL ßurak tessekkür ettim yapıcam tabi ya yapılabilcek en güzel mod yani bu araçlara aslında istesen sende öne aynı görüntüyü verebilirsin tek de olursun hee :D
Walla ne yalan söleyim egehan aynı bende senin gibi düşünüyorum çünkü bu tampon boyamayla falan olcak iş değil peki arkaya sedan için GSi tamponu bulmam şimdi imkansız öle değilmi:obide önünü yapabilmek için bu bana kaça patlarki:oyoksa NRR77 gerçekten çok süper duruyordu araç;)arka tamponu orj.mi bıraktıydın yoksa onadamı işlem yaptıydın:oşimdi önü yapıp arkayı yapmadımmı gerçekten kötü durur:o

nerden buluyonuz böyle parçaları yaw :D
egehan?
ben gsi pancurunu pek beğenmiom ama tampondaki far yıkamalar önemli bence

nerden buluyonuz böyle parçaları yaw :D
egehan?
ben gsi pancurunu pek beğenmiom ama tampondaki far yıkamalar önemli bence
Hakan abi öle diyorsunda biliyorsun beni GSi alamıyoruz bari benzetelim öle değilmi :Dhatta kasırganın öle photopshop u vardı hatırlarsan güzel değilmiydi:obenim baya hoşuma gittiydi ama işte arkası olmadığı sürece olmaz böle siyah siyah devam edicez:sorry:

Walla ne yalan söleyim egehan aynı bende senin gibi düşünüyorum çünkü bu tampon boyamayla falan olcak iş değil peki arkaya sedan için GSi tamponu bulmam şimdi imkansız öle değilmi:obide önünü yapabilmek için bu bana kaça patlarki:oyoksa NRR77 gerçekten çok süper duruyordu araç;)arka tamponu orj.mi bıraktıydın yoksa onadamı işlem yaptıydın:oşimdi önü yapıp arkayı yapmadımmı gerçekten kötü durur:o

burak öne 300 liraya bulunur bi gsi tampon 75 liraya boyanır :D
yanlar ve arka için fibercide özle yaptırmak gerekir oda bi 350-400 fln tutar tahminim boyayla birlikte :( güzel olur ama pahalı ve angelsız çok boş durur
o yüzden önce bi angel xenon şart ondan sonra duruma göre bodykit işine girilir;)

Efe kat. iptalli abart egzoz takılı astra f hatta egr valfide iptal edildi :D ama kasırgayı geçmeye yetmedi ama şunu söleyim egryi iptal edince motorda sıkıntılar çıkmaya başladıydı belkide o yüzden bu kadar kolay geçmişimdir:oama gece ayrılmaz ikili konuşuldu tabi insan baya memnun oluyo o yüzden aracın bakımı geldiği zaman direk motora yüklencem;)

iyide "sadece " kat.iptali ve egzoz takılınca güç alınmıoki,adama söyle boşuna modifiyeliyim diye gezinipte sevinmesin eğer sadece bu işlemler varsa motorda.tabi kaputun altında ne oldugu bakmadan bilinmez ama...bende aem intake komple kit,ortaborular ve remus egzoz vardı söküldü biliosunuz,onlarla annnca 110 hp ye getirmiştim.kat. iptali bağırtı dışında bişey vermez egzozda tek başına öyle.yinede geçmişsin tebrikler,araba istediği kadar iyi olsun pilotaja bakar geçme işleri.lafım sana diil tabiki, diğer f kasalı adam modifiyeliyim diye gezinmesin ortalıkta.tampon söküp egzoz takmakla olmuyo malesef bu işler Burakcım.

şöyle söyliyim tek başına kat iptali pek bişe yapmaz
kat iptali + performans son susturucu biraz etkiliyo
kutu içi filtrede baya iyi alt devirleri topluyo;)

Gençlik işte....Üç şampanya çekmişler sağa,tuningçilik oynuyor.:D.Bizde aval aval bakıyoruz...Ahh ahhh gençliğim...:cry:

nerde haraket orda bereket :D

Geri