Çok iyi...
Nerede yaptırdın?...
ankara balgatta finspeed diye bi dükkan var orada yaptık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi...
Nerede yaptırdın?...
hayırlı olsun aramıza yeniden hoşgeldin...bende NRR77 yi satmıştım ama gene F den vazgeçemedim 96 1.6 astra aLdım gene yakında ekLicem resimlerikLimamda var artık
![]()
hayırlı olsun tekrar hoşgeldin,güle güle binbende NRR77 yi satmıştım ama gene F den vazgeçemedim 96 1.6 astra aLdım gene yakında ekLicem resimlerikLimamda var artık
![]()
Volkan bence çok hoş duruyo araban, bi aynaları deneyebilirsin belki
hayırlı olsun tekrar hoşgeldin,güle güle bin
1.6 yı da gsi a çevircekmisin
Efe gri gls ile benimkini yan yana park ediodum eski işyerimde cidden görüntü epeyce fark edior,gls efendi araba dururken panterde kaslı kuvvetli yaramaz çocuk duruşu vardı![]()
Aramıza yeniden katıldığın için çok sevindim egehan hayırlı olsun kaza belasız binmek nasip etsin peki bunada 94 body kiti yaptırcanmıbende NRR77 yi satmıştım ama gene F den vazgeçemedim 96 1.6 astra aLdım gene yakında ekLicem resimlerikLimamda var artık
![]()
Saol Mutlu abi bakalım aracın şuan bakımları yeni yapıldığı için bi sorunu yok sorunu yokken dışını toplayayım bakımı geldiği zaman egzoz,kat.iptali,hava filtresi,vs.. gibi şeyleri yaparım ama düşüncem şimdi tampona biriktirdiğim parayla angel takıp jantladıktan sonra bi süre binmekBurakçım bana kalırsa herşey orjinal haliyle güzel..Bencede tampon boyamayla falan ugraşma..Ona vericegin parayla motor kısmına veya mekanik kısmına modlama yap...Mesela en basiti performans hava filtresi al nede olsa motorun ciğeri(kutu içi)...Ben senin yerinde olsam bunlarla ugraşırdım mesela..
Yalnız benim aynaları boyatmam lazım tabii..Her yer gövde rengi,aynalar siyah.Çok kötü görünüyorlar...