Astra F Kullanıcıları Buraya

Ekli dosyayı görüntüle 3091
ßuda benim bi arkadaşın Gsi ı gerçekten on numara oldu arabası bende tamponu bu şekilde boyatmayı düşünüyorum beyazda güzel durur heralde..
İşte egehan olay budur;) benden sana tavsiye büyük ihtimal aracın yine hb arkayı boş bırakma derim ben;) hatta 94 jant bul dicem ama bende takip ettiğim için jantı biraz zor bulunuyo veya ben bulamadım:(bilemiyorum ama taviyem komple body kit yap daha güzel olur;) ayrıca GSİ gerçekten on numara duruyo işte fırsat olsa direk GSi alıcam ama bana sedan araç lazım o yüzden mecburda olsa bunla uğraşacağım;) bu arada yeni alet belliki kar beyazı :D en yakın zamanda fotoları bekliyorum;) beyaza bu şekilde yaparsan tamponu dahada güzel durur;)

Sağol Burak'çığım Hoşbulduk
COMBO Garaja bakmaktan diğer garajlara bakamıyoruduk
Bundan sonra diğer garajlarada fırsat buldukça girip sohbetlere katılacağım

bi gün girmedim neler konuşmuşsunuz ya :D

önder spoiler ı ne kadara taktırdın? fena durmuyor aslında seramik mavide nasıl dururki?
Alican çok güzel duracağından emin olabilirsin;) ortalığı kasırga gibi estirdim:D:D:D :o (tabikide şaka Fciler tatilden döndü;))

murat abi hoşgeldin comboculara selamlar ;)

spoiler da güzel duruyor angel da elektrikli ayna falan filan :D hepsi iyide masraf etmek istemiyoruz arabaya zaten ben pazartesinden sonra opelim.net e ve bütün internet e veda ediyorum sıkı bi öss maratonuna giricem öss den sonra başarı durumuma göre eğer güzel bi sonuç elde edersem aranıza imzamdaki f tamamen benim şekilde katılabilirim(şimdi aile arabası :D ) ozaman bu yazılanların hepsini gerçekleştirip güzel bi f sahibi olurum :D yada başarı dozuma göre güzel bir gtc e kadar yükselebilir (kesin opel olur ama modeli net değil ):D yani önümüzdeki haftadan itibaren arabayla ilgilenmeyi bırakıyorum bi senemi arabasız geçirip ondan sonra kendi arabamla rahat edebilmek için :D

şimdiden başarılar Alican ;) gtc lik bi bölüm tutturursun inşallah ;)

şimdiden başarılar Alican ;) gtc lik bi bölüm tutturursun inşallah ;)

inşallaha hakan abi çok zor gtc lik bölüm ama işte bizimkilerde araba hastalığımı biliyorlar çalışmam için böyle bi çözüm buldular sanırım :) kasıcam artık biraz

tamam biraz değil baya kasıcam :kop:

valla süper

babam dese kazan sana gtc alcam diye tekrar çalışır girerim öss ye :D:D

ösym numaram 98 le başlıyodu bu ara 10 yıl olmuş. :D
sayısal mı sözel mi?

Geri