vaaay..firari melii hojjjgeldin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tampon bulmakta biraz zorlanabilirsin nrr de benim arkada pek bişi yoktuWalla ne yalan söleyim egehan aynı bende senin gibi düşünüyorum çünkü bu tampon boyamayla falan olcak iş değil peki arkaya sedan için GSi tamponu bulmam şimdi imkansız öle değilmibide önünü yapabilmek için bu bana kaça patlarki
yoksa NRR77 gerçekten çok süper duruyordu araç
arka tamponu orj.mi bıraktıydın yoksa onadamı işlem yaptıydın
şimdi önü yapıp arkayı yapmadımmı gerçekten kötü durur
![]()
Tabi Efe diyorumya işte dün gece öle havalandı havalandı gece sonunda finali yaptıkiyide "sadece " kat.iptali ve egzoz takılınca güç alınmıoki,adama söyle boşuna modifiyeliyim diye gezinipte sevinmesin eğer sadece bu işlemler varsa motorda.tabi kaputun altında ne oldugu bakmadan bilinmez ama...bende aem intake komple kit,ortaborular ve remus egzoz vardı söküldü biliosunuz,onlarla annnca 110 hp ye getirmiştim.kat. iptali bağırtı dışında bişey vermez egzozda tek başına öyle.yinede geçmişsin tebrikler,araba istediği kadar iyi olsun pilotaja bakar geçme işleri.lafım sana diil tabiki, diğer f kasalı adam modifiyeliyim diye gezinmesin ortalıkta.tampon söküp egzoz takmakla olmuyo malesef bu işler Burakcım.
yok kesinlikle trafikte hız yapmam yaptırmamda bizim ş. dışında sazova denilen bi yer var kuş uçmaz kervan geçmez bi yeriyi yapmışsın Burak,haddini bildiricen ama rica edicem şehir içinde yapmayın arkadaşlar.çocuk çıkar yaşlı birisi çıkar hayvan çıkar.ne siz üzülün nede başkaları.
hoşgeldin aramıza abiAstra Garaja merhaba diyelim