astra classic III ıslık sesi

astra5766

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Mrb arkadaşlar. 2011 model astra classic III cdti konfort paket araç aldım. Acemisi olduğum bir araç o yüzden size bir sorum olacak. Araba ister rolantide ister 1. 2. yada 3. viteste giderken olsun devir saati 1600 ü geçince hafif bir ıslık yada çınlama sesi duyuyorum. Camlar kapalı gideken de duyabiliyorum dudurken de. Aracı alalı 10 gün olmadı bile yeni farkettim sesi de. Sebebini sorayım dedim sizlere. Servis ses fazla ise gelin bakalım dedi ama başka bir araçla kıyaslayamadığım için fazla mı az mı bilemiyorum. Düşüncelerinizi öğrenebilir miyim...

Konuyu yanlış yere açmışsınız.

aslinda dogru yer gibi :D islik seside bir nevi muzik sistemi, size soyle anlatayim 5 kelime...

aracinizi az dinleyin, cok binin...

kolay gelsin.

arac turbomu ?

turbo sesi o korkulacak bi şey yok

Kedidir kedi :D:D:D

Şakası bu tabi, hocam o ses turbodur, bayır yukarı çıkarken motorun kendi gürültüsünden pek duyamazsınız, ama düz yolda hızlanırken (ani veya yavaş yavaş da ivmelenseniz farketmez) daha net duyulur. Endişe edecek bir durum yok.

arkadaşlar aracı internetten çok araştırarak aldım ama birebir kullanınca insan daha iyi farkediyor o yüzden servis de sizler kadar net cevap vermedi tel ile aradım getirin bakalım dedi. Bulunduğum yerde de servis yok. Sıfır araçta böyle bi sorun olmaz o turbodur demediler yani. İşgillenmiştim. Ama şimdi daha rahatladım

Son düzenleme:
Yine 5 kelime

Aracınızı az dinleyin çok binin

Bariz bir terslik olmadıgı sürece altinizdaki araç 2 sene basınızı hiç ağrıtmayacak yakıtını yağını suyunu eksik etmeyin az dinleyin çok binin

Burdakiler turbo derken turbo arızası demek istemedi sanırım..Orjinal turbo devire kalkma sesi..Ben duymadım ama aklıma ilk gelen turbo oldu..ses rahatsız edecek seviyede değilse sorun değildir zaten

Geri