Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Otomobil tutkusu böyle bir şeydir işte. Sen git gül gibi yaşındaki dizelini sat oynamak için benzinli alt kasa al. gerçekten bu yaptığınız yürek ister. Helal olsun.
Otomobil tutkusu böyle bir şeydir işte. Sen git gül gibi yaşındaki dizelini sat oynamak için benzinli alt kasa al. gerçekten bu yaptığınız yürek ister. Helal olsun.
Satılırmı o ya onun yeri ayrı babamla takasa girdik bana 185 km kadar uzakta sadece ) ama 1.6 focusu olan ve işe motorla gelip giden arkadaşımla dalga geçerdim çok yakıyor diye çıkmaz hala daha , şuan ona hak veriyorum
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:33 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:29 ----------
Aracımın Spor yay, Cam rüzgarlığı takılması Ön far filmlerinin kaş olarak kesilmesi ve konsoldaki gri parçaların karbon folyo ile kaplanması sonrasındaki son hali sonunda temiz resimleriyle sizlerle
Bu da ön panjura yapmayı düşündüğüm çalışma, Çizgiler siyah kaplanıp opc yada başka güzel duracak bir logo koymayı düşünüyorum
Masallah kardesim yaylardan sonra 10 numara oldu araç.Alp bu arada kardesim benim telefon bozuldu yaklasık 1 aydır serviste.eski püskü bi telle idare ediyorum..bende kaplamaları yaptım baya yakıştı.aracımın konusunda var
Teşekkürler , oto yıkamayla bakım anlaşması yapma derecesine geldim ama yinede siyah ağır basıyor bende alırken siyah ve beyaz vardı sadece bende siyah olsun dedim
Masallah kardesim yaylardan sonra 10 numara oldu araç.Alp bu arada kardesim benim telefon bozuldu yaklasık 1 aydır serviste.eski püskü bi telle idare ediyorum..bende kaplamaları yaptım baya yakıştı.aracımın konusunda var