Astra Cam Kenar Çıtası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CengoCenk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla bende orjinal taktırayım dedim. sonra servis fiyatı fazla çekince almadım. iyiki almamışım. orjinallerinde krom kısmı az. sonradan takmada krom kısım daha fazla. ve çok daha güzel duruyor.
neyse , fiyat konusuna gelince bence normal.ama 4 tane çıta için 270 tl :((
teşekkür ederim cevap için ama 250 ile 270 arası fiattan başkasıda yok.çünkü yoğun talep varmış.buna işçilik dahilmiş.

parça orjinal olunca akan sular duruyor zaten. ayrıca işçilik hikaye. 2 dk da 4 cam çıtası kolaylıkla takılır. bir vidası bile yok. hayırlısı artık. ne diyelim ama birde dediğim ürünü deneyin bence

diyecek bir şey yok serbest piyasa kuralı ama orginal olması iyi birşey olursa servis haleder diye düşünüyorum.

ben 2 hafta önce 1001 oto dan omsan aldım 60 tl. gayet memnunum şimdilik. orjinal çok pahalı geldi.
para senin zevkte senin.

diyecek bir şey yok serbest piyasa kuralı ama orginal olması iyi birşey olursa servis haleder diye düşünüyorum.

öncelikle Allah servise düşürmesin. ayrıca bişey olmaz cam çıtasına. hiçbir şeyle alakası yok, hassas bir kısmı yok. güle güle kullanın.

OMSAN belki orjinal degil, ama oto aksesuarlarinda bu da bir marka..

Daha once yazmistim aldigimi, nasil taktigimi vs.

Yineliyorum ki orjinal taktirmaya hic gerek yok, son derece kaliteli bir urun bu OMSAN marka olan.

Bir de bence, %100 krom oldugundan dolayi GM olanindan daha guzel. Bence.

bencede orjinal almayın
bende omsan krom cam çıtası aldım ve hiçbir sorum yok hatta bu benim 2. çıta takımım (ilki çizilince sökmüştüm) çıkarıncada bir problem olmuyor biraz bant lekeleri kalıyor kolan ve ya aseton gibi alkollü sıvılar çıkarıyor hiçbir sorun olmaz

arkadaşlar bende düşünüyorum servise sordum 240 cıtalar 50 işçilik dediler. gerçekten çok para yaa...

arkadaşlar bende düşünüyorum servise sordum 240 cıtalar 50 işçilik dediler. gerçekten çok para yaa...

50 işcilik olur mu ya bu kadar soygunculuk olmaz :mad:kardeşim orjinal almaya niyetin varsa al senle ortak biyerde bulusup ben takarım işcilik parası olarakta bi çayını içer tanısmıs oluruz hemde :):)

50 işcilik olur mu ya bu kadar soygunculuk olmaz :mad:kardeşim orjinal almaya niyetin varsa al senle ortak biyerde bulusup ben takarım işcilik parası olarakta bi çayını içer tanısmıs oluruz hemde :):)

bakalım şu okulları bir kapatalım olmassa omsan dan alırım beraber takarız çaylarda bende:):)

Geri