Astra 94 GSİ Aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalcoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
turgay astra gsi'ların plaka arşivini mi tutuyorsun:D

arşivden cok abi ne oldugunu bilmeliyiz ki birisi alırken sorsun secere meselesi mesala ben cok cektim arabadan ama gene gsi derim her zaman benim yaşadıklarımı başkaları yaşmasın diye abi ok :D ;)

ankarada tek lpg tanırım oda princ ama normalden cok pahalı iki sene garantili ama derim ki gsi benzinli kullan derim burada cogu sfici benzinli kullanır burada arkada yazmış 5 8 hp kaybeder zaten lastige verdi zaman kaybı yaşıyor birde lpg ile iyice kayıba ugrar ondan dolayı ister taktır ister taktırma ok ama dedigim markayı sor derim kardeşim şimdi den hayırlı olsun burada hangi arac bu plakası ne dir bilirsek ii olur !!

LPG'nin tekere iletilen güç kaybıyla ne alakası var o kısmı anlamadım ben

çekiş duştugu ıcın tekerdeki guc kaybını daha net hıssedersınız demek ıstemış

Bi güç kaybı olursa o da krankta oluşan güçteki kayıptır tekere iletilen gücü sadece aktarma organları etkiler lpg ile alakası yok.

2 milyar tüp masrafı artı çekilcek dert sıkıntı hiç risk almaya gerek yok bence... düzen tutturamazsan arabayı satarsın tüp yüzünden...

aldığınız araç kırmızı renk mi ?

gel su takalımmmm benim gibi su yak :))

Bi güç kaybı olursa o da krankta oluşan güçteki kayıptır tekere iletilen gücü sadece aktarma organları etkiler lpg ile alakası yok.

tamam burda herkes aynı seyden bahsedıyor zaten. sadece sen farklı konusuyorsun. [aktarma organlarında guc kaybı olur. araç 150 bg motor uretıyorsa aktarma organındakı kayıp ıle tekerlege 140 bg gıbı bır guc ıletılır. 15 yaşında bır araba da aktarma da guc kaybı halıyle fazla olabılır, kullanım şekline ve bakımlılık durumuna baglı olarak. bunun uzerıne bırde lpg takarsanız "performans aracı" amacından çıkabilir. ] diyoruz

tamam burda herkes aynı seyden bahsedıyor zaten. sadece sen farklı konusuyorsun. [aktarma organlarında guc kaybı olur. araç 150 bg motor uretıyorsa aktarma organındakı kayıp ıle tekerlege 140 bg gıbı bır guc ıletılır. 15 yaşında bır araba da aktarma da guc kaybı halıyle fazla olabılır, kullanım şekline ve bakımlılık durumuna baglı olarak. bunun uzerıne bırde lpg takarsanız "performans aracı" amacından çıkabilir. ] diyoruz

Arkadaşım ben 15 yaşındaki arabadaki aktarım kaybından bahsetmiyorum illaki kayıp olucak, LPG ile tekerdeki güç azalır denmiş ona ithafen yazdım.

Arkadaşlar Kaçınız Tüplü GSİ ye bindinizde Konuşuyorsunuz ? Bence Motorun Sağlıklısa Düzgün Çalışıosa Takan Ustan Prof Çalışırsa Hiçbir sıkıntı Olmaz ;) Hee Performans Kaybı demişsiniz Ne Performans Kaybından Bahsediyorsunuzki Orda Düğmesi Var Arkadaşım Basıosun Düğmesine Direk Benzine Geçiyor.. Zaten Tüpte Azıttığınız Zaman Bile 5000 Devirden Sonra Yetiştiremiyor Gazı Otomatikmen Benzine Geçiyor 5000 altına indinmi tekrar Gaza Geçiyor Ama o5000 devirde Güç Kaybı Oluyormu Diyorsanız Oluyor. Benm Görüşüm Arkadaş Günlük Biniyor Aracına O Yüzden Zavolli yi öneririm ;)

brc derim başkada bişey demem......

ama bende yok :) ben su yakıom valla. 1,5 lt = 1 tl bir ay gidio hehe

Geri