Astra 94 GSİ Aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalcoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar Kaçınız Tüplü GSİ ye bindinizde Konuşuyorsunuz ? Bence Motorun Sağlıklısa Düzgün Çalışıosa Takan Ustan Prof Çalışırsa Hiçbir sıkıntı Olmaz ;) Hee Performans Kaybı demişsiniz Ne Performans Kaybından Bahsediyorsunuzki Orda Düğmesi Var Arkadaşım Basıosun Düğmesine Direk Benzine Geçiyor.. Zaten Tüpte Azıttığınız Zaman Bile 5000 Devirden Sonra Yetiştiremiyor Gazı Otomatikmen Benzine Geçiyor 5000 altına indinmi tekrar Gaza Geçiyor Ama o5000 devirde Güç Kaybı Oluyormu Diyorsanız Oluyor. Benm Görüşüm Arkadaş Günlük Biniyor Aracına O Yüzden Zavolli yi öneririm ;)

Bırak bu işleri:D

Bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum tatlı vakitlerini bana ayırıp görüş bildirdikleri için.Sadece hafta sonu keyfen kullansaydım gerçekten taktırmazdım lpg ama günlük kullanım için bana çok geliyo benzin parası 3,62 olmuş litresi güç yetmiyo :( çok gaza gelirsem sizin dediğiniz gibi benzine geçer devam ederim.:) ama performans kaybı fazla yaşamıcamı söylüyo herkes 6 lık yerine 8 lik boruları fln takılıyomuş beyni büyük oluyomuş beygir büyük olduğu için hatta insignia ya taktıkları lpg den takcaklarmış yani OPAN böyle söyledi sıfır insignia ya takılıyosa benimkine haydi haydi takılır diye düşünüyorum.Markalardan fiyat alp en iyi fiyat a göre hareket edicem.

arşivden cok abi ne oldugunu bilmeliyiz ki birisi alırken sorsun secere meselesi mesala ben cok cektim arabadan ama gene gsi derim her zaman benim yaşadıklarımı başkaları yaşmasın diye abi ok :D ;)

Abi diğer sayfadaki yazdıklarınla beraber cevap veriyim plaka 07 NLL 62 gimatta bi üni.öğrencisinden aldım oda antalyada birinci sahibinden almış 2006 da gümrükten çekmişler arabayı 94 binde 9200 e aldım ön takım gidikti 1000 lira ön takıma gitti kopmle tablalar diskler rot başları vs. plakayı değiştirceğim için tanışma bölümüne bişey yazmadım plaka değişir değişmez yazıcam onu bekliyorum.

Birde lpg taktırırsam tekrar muayene olmam gerekiyormu 2010 da bu işlemi yapan duyan varmı acaba çünkü 2011 e kadar var vizesi yazık etmek istemiyorum kaçak bincem yoksa

Aracın 1 tane fotoğrafını koyarmısın

sahibindende ilanı vardı kırmızı renk bir araba favorimlerimde ekliydi ama ilan silinmiş...

Son düzenleme:
Evet bizde ilandan görüp gittik baktık aldık ufak tefek eksikleri var ama yürüyende fln eksiği yok sağlam ve temiz araba işte bi tek benzin sorun oluyo :)

İlanı kaldırmasaydı resim eklerdim şimdi ama çekip eklerim akşama ;)

Arkadaşlar,
Bu pazartesi taktırdım nihayet atiker tüpümü.Aslında atikerlerde bu tip araçlar için yeni geliştirilen bir injeksiyon tipi varmış atiker yapımı değil italyadan geliyomuş.BRC ninkine ile aynı 150 tl fark ile o injeksiyondan takılması planlanıyodu ama motordaki yer sıkıntısından dolayı denenmiş ama sığdırılamamıştır.Atikerin orjinal ekipmanlarıyla birlikte takılmıştır.Kış aylarında atikerlerde gelen stop etme sorununa karşın atikerin yeni piyasaya sürdüğü injeksiyonda 1-2 ay sonra ücretsiz takılacak.

Şu an için aracımın ne kadar yaktığını bilmiyorum depo 70 e fullendi ve 120 km fln gittim henüz umarım tatmin edici bir kar sağlamış olurum.Aracın hortumları çekilirken eksoz da bi gevşeklik yaptılar herhalde tam orta susturucunun olduğu bölümden belli devirlerde ve kalkarken zırıltı şeklinde ses geliyo bugün lifte kaldırıp baktırtcam.Motordada bi ufak sarsılma ve ufakta olsa performans kaybı var ama bunu havaların -9 luk ankara ayazına bağlıyorum :) havalar ısındığında hemen hemen 1000 km yapmış olurum.Zaten 1000 km de tekrar ayar vs.yapılması için taktırdığım yere gidicem o zaman kafama takılanları söyler hallettirrim diye düşünüyorum.

Umarım hayırlı olur.Görüş belirtmek isteyen olursa da beklerim.tşk.

hadı bakalım hayırlı olsun kardeşim umarım başın ağrımaz

Bende öyle umut ediyorum umarım başım ağrımaz yakıt baya farketcek gibi 220 km gittim bi 100 km lik daha gaz var yani 70 tl ye 320 fln gidiyo buna 0,210 tl gibi bi rakama denk geliyo.0,450 tl ye göre çok iyi şimdilik benzindeykende arabanın yapmış olduğu bi tekleme var sabit hızla giderken bakalım o nerden çıkcak.LPG ile alakası yok gibi önceden de vardı.

0.45 TL/km c20xe için yüksek bir tüketim.Ya çok agresif kullanım var yada problem.Normalde kış bile olsa taş çatlasın 10 LT yi geçmemesi lazım ki senin belirttiğin rakam yaklaşık 12.5 Lt/100 km.
Lpg montajından önce bir süre aracı tanıyıp bakımlarını da yaptırmak daha iyi olurdu sanki.Tekleme probleminden kaynaklı verimsizlik var bence.

Geri