Astra 94 GSİ Aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalcoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkezin fikrine saygı duyuyorum ama benım arkadasımda 3.20 bmv vardı tüplüydü vee sorunsuz calısıyordu sonra astra gsı aldı 94 model ve bu aracta lk olarak lpg yoktu.sonra aracına 2009 yazı lpg taktırdı su an ınan aglıyo.karar senın..

iş işten geçti kardeşim arkadaş tüpü taktı ;)

taktığıma şimdilik pişman deilim keşke benzin ucuz olsaydıda takmasaydım o ayrı ama şimdilik bi sıkıntı yok gibi...

yalçın abi senin bahsettiğn değerleri ölçtürtmem için servise ne demem gerekir.?

kardesim öncelıkle hayırlı olsunn bence tüp taktırjaksan eğer atikeri tercih et çünkü daha cok servisi ve yedek parcası var her yerde yaptırabilirsin ben kullanıyorum ve gayet memnunum

öncelikle hayirli olsun.allah kazasiz kullanmayi nasip etsin.gelelim lpg meselesine..öncelikle gsi sinifinda en az yakan araçtir.araç alipta lpg takacaksan bu en son astra gsi olurdu ve sen bunu yapmaya çalişiyorsun.yazik olur gsi dikkat et.tavsiye etmez hiç bir opelci hle hele gsi cilar asla lpg tavsiyesinde bulunmaz aracin eger temiz ve bakimlki ise seni senelerce rahat götürür .bakimina dikkat ettigin taktirde tabiki..

Geri