- Konuyu Başlatan
yalçocuum hayırlı olsun bi ara turlayalım bak![]()
Tamam volkanım ayıpsın her zaman sen naptım bmw işini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalçocuum hayırlı olsun bi ara turlayalım bak![]()
ben taktırdım.istersen goruselim yardımcı oluyum.takılan bakır borunun capı bile onemli.markadan cok montaj onemli.
önce aracı kullanım tarzınızı belirleyin.Spor kullanışmı sizin için önemli yoksa yakıt ekonomisi mi?aracı ne sebeple aldınız.az yaksın diye mi yoksa 2,0 motor daha güçlü bir performans sağladığı için mi?önce kafanızda bu soruları şekillendirin daha sonra tekrar tartışalım
yani arkadaş yüksek devirde gidince ne olacak benimkide 1.6 lpg li ben basıyorum hiç bir zaararını görmedim 3 senedir.spor araba 150 hp taş çatlasa 5-8 hp kaybederhemen 2 3 gunde anlayamazsın kı ne kadar yaktıgını şu var şehir içi yazın7.0 7.3 lt yakmalısın kışında 8.5 9.5 lt yakarsın benzin pahalı gazda pahalı ve lpg taktıracaksan neden aldın kı derim ben ve lpg ile çalıştırırsan sana tavsiye yüksek devirde gitme
bence lpg takılmaması çok saçma. sonucta 2.0 sıradan bır araba bu gsi ne ozelliği var. abd de bmw nın sıtesıne gır bak en duşuk motor hacmı 2.8 motor. yanı bu 2.0 lara adam bınse ne bu gıtmıyo bunlar dıyecek. yanı ekstrem bır araba değil. sıradan atmosferik bir araba. aşırı besleme olsa belki takma diyeceğim ama gozun kapalı taktır. senin canın sıkılacağına araba sıkılsın bıraz. performans kaybını o araba da hıssetmen zor. 1.2 1.4 motor araba olsa hıssedersın ama 2.0 da zor. kalıtelı bır kıt taktırırsan sorunsuz yıllarca bınersın seni de üzmez. ferrari değil bu, elinden de almazlar lpg taktın diye.