astra 2009

banada 19 mayıstan once dedıler cuma gunu sordugumda

Ben de sizin çektiklerinizi çekiyorum. İzin verirseniz aktarayım. Araç Almanya'da üretildikten sonra Belçika'nın Antwerp limanına geliyor. Ayrıca Opel in Belçika'da da bir fabrikası var ordan çıkan araçlarda bu limana gönderiliyor. Ordan Grimaldi isimli gemiye biniyor araçlar. Sonra sırasıyla İngiltere Southampton - İtalya Salerno - Yünanistan Pire - Türkiye İzmir - İsrail e gidiyor gemi. Belçika'dan İzmir e gelmesi 10 - 12 günü buluyor. Araçlar limana gelir gelmez hemen İzmir Torbalı daki merkeze gönderiliyor. Burada gümrüğü yapılan araçlar, Türkiye geneline dağıtılıyor bayilerin taleplerine göre. Paylaşmak istedim. İyi sohbetler.

Mevzusu geçen ekrandaki kodların anlamları bunlardır. OLAY KODU diye de geçer. Bayilerinizden ekranda yazan olay kodlarını öğrenirseniz, aracınızın ne alemde olduğunu takip edebilirsiniz.
20 Fahrzeugauftrag liegt vor --- Sipariş Alındı
21 Fahrzeugauftrag ist fehlerfrei --- Sipariş Üzerinde Çalışıldı
25 Fahrzeugauftrag im Produktions programm platziert --- Sipariş Düzenlendi
30 Ausgewählt zur Produktions ein planung --- Seçilen üretim planlaması yapılıyor
32 Produktions ein planung --- Üretim planlama
33 Abgabe an Produktion--- Planlandı
34 Karosserie bestellt --- Karoser sipariş edildi35 Produktions start --- Karoser birleştirilmeye başlandı
36 Karosserie empfangen --- Karoser birleştirildi
37 Übertragung --- Motor-şanzıman montajı
38 Produktionsende ---- Üretildi
39 Qualitätssicherheit --- Kalite kontrolü
40 Übergabe an NSC - Fahrzeug wird für den Versand vorbereitet --- Araç sevkiyat için hazır
42 Versand ab Produktions werk oder zum externen Umbauer --- Fabrikadan sevk edildi
48 Versand bereit --- Sevkiyata Hazır
49 End versand an Händler (COC- und Brief -Druck) --- Satıcıya Sevk Edildi
58 Anlieferung beim Händler --- Satıcıya Ulaştı
60 Endablieferung an Kunden --- Müşteriye Teslim

Herkese 60 kodlu günler dilerim.

tesekkurler bılgı ıcın sayın LUCKSOUL.sızınle aldıgımız araba aynı donanımda ve renkte sabırsızlıkla beklıyorum bende :)

sız bunları nerden bılıyosunuz bende bayıye gıttıgımde bılgısayarda boyle bıseyler gordum sankı ...

Teşekkür ederim memati09. 28 Mart'tan beri bekleyen birisi olarak kafayı sıyırma durumuna geldim. O sebepten biliyorum.:))

Çok güzel bir seçim. Güle güle kullanın.

bencede guzel bı renk gule gule kullanın ama bundan 2 arac once cıtroen c3 kullanıyordum ve garajım yoktu dısarda duruyordu araba bakımı cok zor sıyah rengın amaaaaaa sıyah kadarda asıl bır renk yok:)

Geri