Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlarr geçen ay yaptığımız kazanın resimlerini anca ekleyebiliiyorumm.
direksiyonda yada diğer koltuklarda farketmiyor her kaza birazcık insanı yıpratıyor umarım hiç bir şekilde böyle bir olay yaşamazsın benin daha önceki iki büyük kazamda taklalıydı insan o araba hiç durmayacak sanıyor
araba durduda ben içinde çok döndümmm. bir anlık birşey ama o sesleri hala unutamam.....forumdaki eski arkadaşlar bilir geçen yılbaşındada çocuğa vurmuştum onun yanında bu hiçbişeyyy üzülmedim bile denilebilirrr.başkasına zarar vermek en kötüsü
araba durduda ben içinde çok döndümmm. bir anlık birşey ama o sesleri hala unutamam.....forumdaki eski arkadaşlar bilir geçen yılbaşındada çocuğa vurmuştum onun yanında bu hiçbişeyyy üzülmedim bile denilebilirrr.başkasına zarar vermek en kötüsü
Allah korusun bende geçen yıl ekimde bolu dağında araba kayınca yayla et mangalın oraya daldım.içeride bir sürü çoluk çocuk görünce arabayı tam sağ yapıp uçuruma yuvarlandım.
benimde en çok çekindiğim şey bir canlıya çarpmak