26 Haz 2014 #11 tasmaniandevil Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 May 2011 Mesajlar 6,055 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Hayırlı olsun Ozan. Allah güle güle binmeyi nasip etsin.
28 Haz 2014 Konuyu Başlatan #12 ozankaya Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Haz 2013 Mesajlar 442 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 mustafa57' Alıntı: Hayırlı olsun. Allah bela kaza vermesin. sakıncası yoksa kaça aldınız. Sanırım dizel. Genişletmek için tıkla ... 2013 model 1.3 cdti cosmo sunruf ve necvox kamerali sistem var bana +1 yil garanti kaeter koruma ve bagaj havuzu hediye ettiler 66.000tlye patladi ---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 14:29 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 14:28 ---------- KRAL' Alıntı: hayırlı olsun aracın dızel galıba gostergedee ne gosterıyo ortalama yakıt? Genişletmek için tıkla ... Arac 2500kmde sehir icinde kullandim uzun yol yapmadim suanki aldigimdan beride 0lamadim 6.0lt suan ortalamam ---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 14:31 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 14:29 ---------- tasmaniandevil' Alıntı: Hayırlı olsun Ozan. Allah güle güle binmeyi nasip etsin. Genişletmek için tıkla ... Cok tesekkur ederim abicim
mustafa57' Alıntı: Hayırlı olsun. Allah bela kaza vermesin. sakıncası yoksa kaça aldınız. Sanırım dizel. Genişletmek için tıkla ... 2013 model 1.3 cdti cosmo sunruf ve necvox kamerali sistem var bana +1 yil garanti kaeter koruma ve bagaj havuzu hediye ettiler 66.000tlye patladi ---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 14:29 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 14:28 ---------- KRAL' Alıntı: hayırlı olsun aracın dızel galıba gostergedee ne gosterıyo ortalama yakıt? Genişletmek için tıkla ... Arac 2500kmde sehir icinde kullandim uzun yol yapmadim suanki aldigimdan beride 0lamadim 6.0lt suan ortalamam ---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 14:31 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 14:29 ---------- tasmaniandevil' Alıntı: Hayırlı olsun Ozan. Allah güle güle binmeyi nasip etsin. Genişletmek için tıkla ... Cok tesekkur ederim abicim
28 Haz 2014 #13 Jettaco Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Ocak 2013 Mesajlar 1,108 Tepkime puanı 0 Puanları 0 araç 10 numara kazasız belasız güzel günlerde kullanın
30 Haz 2014 Konuyu Başlatan #14 ozankaya Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Haz 2013 Mesajlar 442 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Jettaco' Alıntı: araç 10 numara kazasız belasız güzel günlerde kullanın Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim. Hepimiz araçlarımızı kazasız belasız günlerde kullanalım
Jettaco' Alıntı: araç 10 numara kazasız belasız güzel günlerde kullanın Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim. Hepimiz araçlarımızı kazasız belasız günlerde kullanalım
10 Tem 2014 #15 C cano5167 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2014 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ozan kardeşim hayırlı ugurlu olsun nazar değmesin araba gerçekten harika. Kazasiz belasiz çiziksiz binmen dileği ile
Ozan kardeşim hayırlı ugurlu olsun nazar değmesin araba gerçekten harika. Kazasiz belasiz çiziksiz binmen dileği ile
3 Ağu 2014 Konuyu Başlatan #16 ozankaya Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Haz 2013 Mesajlar 442 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 cano5167' Alıntı: Ozan kardeşim hayırlı ugurlu olsun nazar değmesin araba gerçekten harika. Kazasiz belasiz çiziksiz binmen dileği ile Genişletmek için tıkla ... Cok tesekkur ederim daha iyilerini allah size nasio eder insallah
cano5167' Alıntı: Ozan kardeşim hayırlı ugurlu olsun nazar değmesin araba gerçekten harika. Kazasiz belasiz çiziksiz binmen dileği ile Genişletmek için tıkla ... Cok tesekkur ederim daha iyilerini allah size nasio eder insallah