arkadaşlar yardım edin acayip kararsız kaldım

güzel gözüküyor ama siyah renk araba ayrı bi dert

güzel gözüküyor ama siyah renk araba ayrı bi dert

rengi değilde model ve fiyat açısından iyi gibi sonuçta sıfırda alsan satarken bu fiyatlara gidecek herşeyi düşünmek lazım ama 3-5 sene binerim satmam diyosan o ayrı

rengi değilde model ve fiyat açısından iyi gibi sonuçta sıfırda alsan satarken bu fiyatlara gidecek herşeyi düşünmek lazım ama 3-5 sene binerim satmam diyosan o ayrı

sıfır alıp beğenmezsen o kötü işte kafadan 4-5 milyar zararım olacak oysaki 2010 modeller 4-5 bin kmde olan araçlara 29 bin civarı para istiyorlar olmazsa böyle yapacam ben bu arabaya 3-4 sene rahat binerim deyip kendime güvensem hemen sıfırını alacam ama beğenmezsem çok kötü çünkü tüm imkanları zorlayıp alacam

sıfır alıp beğenmezsen o kötü işte kafadan 4-5 milyar zararım olacak oysaki 2010 modeller 4-5 bin kmde olan araçlara 29 bin civarı para istiyorlar olmazsa böyle yapacam ben bu arabaya 3-4 sene rahat binerim deyip kendime güvensem hemen sıfırını alacam ama beğenmezsem çok kötü çünkü tüm imkanları zorlayıp alacam

uğur kardeş o zaman aynı modelin ikinci eline bak bence yani 2010 ama 2. el verdiğim ilandaki gibi farklı fiyatlar bulabilirsin pazarlık vb işin içine girince birde 2010 model zaten serviste a dan z ye kontrol ettirdikten sonra sıkın olmaz diye düşünüyorum beğenmezsem demişsin ki bu kararsızlık sana 5-6 bin tl kaybettirmesin seçim senin ben linki bilgin olsun diye koydum umarım kurallara uymada yanlışlık yapmamışımdır.

Arkadaşlara katılmamak elde değil. Hem sıfır hem daha donanımlı ve aradaki fark çok az. ayrıca Sıfır alırken kredi açısından daha fazla opsiyonun olur. Ticaride ikinci ele güvenmek çok zor.

Geri