arkadaşlar yardım edin acayip kararsız kaldım

imkan varsa sıfırını al bence.sıfır sıfırdır ve makyajlı kokpit daha güzel olmuş.Birde klima kumandalarının yerini az daha yukarı alsalarmış daha güzel olacakmış.Makyaj sadece kokpit demi var uğur yoksa dışarda da varmı bi değişilik ?...

dışında çok ufak makyajlar var ön ızgara tamponlar aynalar falan çok fazla değişiklik yok bidiğin makyajlama işte

sıfırını alın zaten yeniliği ve garantisi sayesinde digerinden daha karlı olacaktır

2007 model ve üstü caddyler daha iyi bence biz caddy 2007 55 bine 25 bin tlye vermiştik 1,5 ay önce arabada ksuur hata yoktu

5 Milyar fark varsa tabiki sıfır.Kokusu yeter :)

Son connectleri ilk defa gördüm harika olmuş yorumdada denildiği gibi ticaride focus keyfi verir zaten ticaride 2.ele zor güvenilir.

Bız 2006 Model 60.000 Kmdekı Doblo Orta Sınıf Paketı Dynamıc Olanı 18'000 Tl ye satmıştık. Butun Bakımları Yetkılı Servıs de fln yapılmıştı temızdı ama yınede guven olmuyor. 2. ellere sız 0 alın Bu Devırde Tıcarı Araçda ESP valla Buyuk gelısme. bence (:

HEM İÇ DİZYN FARKI,HEMDE ÖZLLİK FARKI var,bide sıfır=4000-5000 lira kesinlikle mantıklı ama,yeni kasa çıktıktan sonra ve piyasaya düştükten sonra 2008 modelin 2.eli düşer.4-5binlik fark,7-8bin e rahat çıkar.şimdi alıcaksan düşünmeden sıfır al 32 bine.

bence kesinlikle sıfır alın fiyat farkı bu kadar azken.sürpriz yumurta oalyı yaşamaya hiç gerek yok

5000-6000 TL için macera yaşamaya gerek yok, tereddütsüz sıfır derim. Hem en azından 2 sene garantisi olur, baş ağrıtmaz.

karşılaştırma yapınca sıfır almak mantıklı .. bence düşünmeye gerek bile yok değil mi

Geri