Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
garanti veren her yerden yaptırabilirsin zaten verdikleri fiyattan da fark edersin ole 50-100 derse adidir 150-200 civarı halledersin ama garanti işini unutma ...cok da koyu yaptırma ...nihayetinde cam filmi ...bir ciziklik işi var cok da kafana takma... basit mevzuu bu
2 numara en ideali ve şuana kadar ben hiç bir sorun yaşamadım o kadarda çevirmeye girdim kimse bişey sormadı çünkü içerisi dikkatli bakıldığında görünebiliyor 50-100 ytl yapılan yerlerden uzak dur garantili yapan yerleri incele bence autoking-sonax-zibeart vb firmalar tavsiyem olacaktır
arkadaşım ben de llumar orta ton yaptırdım..5kademeden 3.sünü..ilk kademe çok açık olduğu için hiç kullanılmıyormuş gerçi..ben mayıs ayında 200dolara yaptırmıştım bostancı oto sanayide llumarda..sen çok vermişsin galiba..
filmin özelliğine göre fiyat değişiyo (ultraviyole ışığı geçirmesine göre) bide güwenlik amaçlı cama sert bi cisimle wurduklarında patlamıyo renksizde takabiliyolar bildiim kadarıyla 2 3ay önce 300 civarındaydı tabi sanayide 50ye kaplayanlar bile war hiç tawsiye etmem