• Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp

arkadaşlar anteni sökücem yardım edermisiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan warsem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

warsem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar astra f imin anteni artık eğildi ve çok uzun hiç hoşuma gitmio:Donu söküp yerine şu resimdekeni almk istiyorum.sizce uyar mı,yada bunu kullanan arklar var mı,şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• 12039.webp
    12039.webp
    10.9 KB · Görüntüleme: 233
arkadaşlar astra f imin anteni artık eğildi ve çok uzun hiç hoşuma gitmio:Donu söküp yerine şu resimdekeni almk istiyorum.sizce uyar mı,yada bunu kullanan arklar var mı,şimdiden teşekkürler

astra f nin anten kısmı pasolu ise uyar. Ben bu antenin benzerini hepsiburada.com dan almıştım corsa c de kullanıyorum

1- Bu anten gerektiği şekilde (kaliteli) hizmet verebilir mi?
2- Arabayı biraz basit göstermez mi?

ben jsv almıştım paso cızırtı sadece görüntüsü var

astra f lerin anteni arka yanda ve motorlu değilmi yani radyo açtığında otomatik açılıyor.?
bizde 94 model vardı ve dediğim gibiydi, eğer söylediğim gibi ise bu şekildeki antenler olmaz oraya. zaten olabilecek birşeyse anteni tut ve saat yönünün tersi yönünde çevir çıkıyorsa olur, boşa dönüyorsa olmaz.
bu arada motorlu anten bence daha karizmatik, kendi fikrim.

astra f lerin anteni arka yanda ve motorlu değilmi yani radyo açtığında otomatik açılıyor.?
bizde 94 model vardı ve dediğim gibiydi, eğer söylediğim gibi ise bu şekildeki antenler olmaz oraya. zaten olabilecek birşeyse anteni tut ve saat yönünün tersi yönünde çevir çıkıyorsa olur, boşa dönüyorsa olmaz.
bu arada motorlu anten bence daha karizmatik, kendi fikrim.

evet buna bende karar verdim evet sanırım motorlu ama bnmki artık bozuk olduğu için inip kalkmıyor,peki sizce o bölmenin açılımı kolaydır değil mi

evet buna bende karar verdim evet sanırım motorlu ama bnmki artık bozuk olduğu için inip kalkmıyor,peki sizce o bölmenin açılımı kolaydır değil mi

Elektrikli anteni tamir eden ustalar mevcut. İçinin tamir takımı ayrı olarak satılıyordu.

zaten yeni takım alıcam.onu değiştirmek için orayı açıcam

motorsuz manuel olanıda var aynı anten mercedes 124 kasada hırısman marka olarakta var otomatık yada manuel bu anten harıcı antenı sol camurluga koyamazsın tavanı gecmedıgı ıcın aracın 180 derecelık bolumundekı sınyallerı yakalaya bılır buda parazıt vs. sebep olur tavanı delıp opel tavan tıpı antene donmen gerek buda arcın gorunumunu bozacaktır en guzelı orjınalı otomatıgı pahalı ıse manuelı

Geri