arka kol dayama bardaklık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan honestman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

honestman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar şu cosmo modellerinde olan arka kol dayama aparatlarını bir yerlerden temin etsek bizim araçlara takabiliriz miyiz acep?

bende arıyorum nerden bulabiliriz acab

aynı şeyi bende düşünüyorum hatta alınık ilanı açmmıştım ama ses çıkmadı.toyota corollada var mesela öyle birşeyi oturtabilir miyim diye düşünüyorum :)

o arka kol dayama değil seyyar gezgin dolap tarzı bir şey diye geçiyor ona benzer ürünler piyasada var arka buzdolabı diye aratırsanız çıkar ama bagaj buzdolabı değil o farklı arka koltuk için kolçak şeklinde olanlar var işinizi görür hem buzdolabu hem bardaklık gözleri var hemde yüksek kolçak..

insigniasporttourerhigh.jpg

astra5doorhighlightscom.jpg

16480226t9j1.jpg

o arka kol dayama aparatı değilki bildiğin kolçak :) benim bildiğim koltukla bütün yani koltuğunuzda varsa vardır yoksa olanını takarsınız ben aparat deyince opelin seyahat asistanı sandım..

0905.png

o arka kol dayama aparatı değilki bildiğin kolçak :) benim bildiğim koltukla bütün yani koltuğunuzda varsa vardır yoksa olanını takarsınız ben aparat deyince opelin seyahat asistanı sandım..

0905.png

tamam o araç yeni ama 2001 cdx e seyehat asistanı koymamışlar :D

seyahat asistanı zaten aparat aksesuar arabayla beraber vermiyorlar ekstra para verirsen satıyorlar :D yani parayı basar alırsan 2001 vectranada koyarsın :D

o bildiğin kolçak vectra b lerde arka kolçaklı olanı varmı arka koltuğu kesin vardır o koltukdan çıkmacılarda bulursan yapabilirsin sanırım yada döşemiciye gidip konuş yapabilirler sanırım çıkmacıdan bir aracın arka kolçağını alırsan mesela bu resimdeki corollanın falan daha güzel kolçaklarda var..

Geri