Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4,67 t Fiyattan 30 t 'lik benzin ile ş.içi 7,05 Litre

15lt/100km... kışın sürekli gazlayarak şehir içinde... çok yakıyor ama sorunun kaynağını bulamadım henüz...

çok yakmıyor aslında. bu yıl geçmişe göre daha soğuk oldu. normaldir.

Merhaba bence 2001, 1,6 var. şehir içinde lpg ile son zamlardan sonra 21 kuruş yakıyor. ama hiçbir zaman motoru çok sıkıştırmam ve asla soğukken arabaya çok yüklenmem... en son 50 tllik lpg aldım şehir içinde 249 kmö yol yaptım.

çok yakmıyor aslında. bu yıl geçmişe göre daha soğuk oldu. normaldir.

Gideceğim yerlere acele gitmem gerekiyor bu aralar. Devirli kullanıyorum aracı mecbur. Hem kış ağır geçti hemde zamlar ağır geçti o yüzden sanırm çok yakması...

Merhaba bence 2001, 1,6 var. şehir içinde lpg ile son zamlardan sonra 21 kuruş yakıyor. ama hiçbir zaman motoru çok sıkıştırmam ve asla soğukken arabaya çok yüklenmem... en son 50 tllik lpg aldım şehir içinde 249 kmö yol yaptım.

100 Km'de 7.4 Litre LPG :banned::banned::banned:Benzinde yaklaşık 5.5 - 6 Litre tüketiyorsunuz demekki.... Bana kalırsa imkansız....

100 Km'de 7.4 Litre LPG :banned::banned::banned:Benzinde yaklaşık 5.5 - 6 Litre tüketiyorsunuz demekki.... Bana kalırsa imkansız....

imkansız mı ? iyide benim araçta aynı değerde. geçen ankara - afyon arası 237 km benzinle geldim toplam 11 litre benzin yaktım şimdi yalanmı bu imkansızmı ? yada bu arabalar havaylamı çalışıyor. şehir içi lpg de devir 2300'leri geçmeden vites değiştirip hiç sıkmadan sürersem arkadaşın değerleri yakalıyorum bende.

istabuldan erzincana 1200 km 210 tl ile gelmiştim ama çok sert sürmüştüm ....

Opel Astra 2012 1.4 140 HP 100 Km'de 10 Lt Benzin Yakıyor.

Son zamanlar aracı öyle kullanıyorum ki tüketim ortalama 13 litrelerde :D Şehir içi 18 i gördüm :)

Geri