Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tastamam 2400 km yol. Bunun 460 km gebze-isanbul arası ve istanbul ş.içi sıkışık trafik. diğer bölümü ordu-samsun (samsunda biraz ş.içi 100 km kadar) samsun gebze arası ş.arası gebze-ordu. 400 tl mazot yaktı 3,88 tl lt. 250 tl po 150 tl shell. ve bundan sonra hep shell..
arkadaşlar bende 2011 corsa essentıa 1,3 cdtı var. Aracın 15.000 bakımını daha yeni yaptırdım. Araçta orjinal 195 lik lastik var ancak kış lastiğinde o ebatları bulamadığım için 205 lik takmak zorunda kaldım. Geçen yaz Gebze den Antalyay ya gittim yarım depo ile 500 km yol yaptım ancak son 2 depodur neredeyse full depo ile o kadar yol yapıcam. Servise sordum havanın soğukluğundandır dediler. Yaza göre yaklaşık 200 km daha az yol yapıyorum. Sizce bu normal mi Bu arada yaktı Shell den alıyorum V power Diesel. yorumlarınız ve önerilerinizi bekliyorum.
hafta sonu abanta gittim geldim 5 kişi tam yükte cruise controlü açtım 120 km hızla giderkende gelirkende ruise yi hiç kapatmadım ortalama 7.1 lt gösteriyodu toplamda 450 km yol yaptım 77tl gaz aldı araba 7,1 yol bilgisayarının gösterdiği 7,3 te gerçek yaktıgı araç 1,6 vectra c 1,6 comfort
99 astra 1.6 16 valf LPG'li, şehirler arası ortalama hız 110, sabit 120 ile 9.4 lt/100 km olarak gösteriyordu, kabataslak bir hesapla da 18 kuruş civarı yaktığını teyit ettim şöyle ki 75 liralık gaz ile 360-400 km (Ankara-Kartalkaya git gel) arası yol yaptım. bu kadar ekonomik olduğunu bilmiyordum şaşırdım..
2005 corsa 1.2 benzinli şehir dışı değişken hızda 376 km'yi 90 TL'ye gitti. benzinin litresi 4.65. km'de 24 kuruş. şehir içi kaç yakar acaba? arabayı yeni aldım. tüp taktırsam mı diye düşünüyorum.