Aracın Yağmurlu Havalarda Su Alması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan duanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yağmurlu havalarda özellikle sürüş esnasında araçlarınız sol-sağ yan,arka stop lambalarından veya he

• evet

Oy: 23 20.0%
  • hayır

Oy: 58 50.4%
  • bilmiyorum

Oy: 34 29.6%

• Kullanılan toplam oy
    115
Ynt: aracın yağmurlu havalarda su alması

Bu olay hiç gm kulağına gitmiyor mu acaba da hala bu arabalardan böyle şikayetler duyuyoruz

müjdat bey hosgeldiniz tekrar....aracınız kaç model... imzanınzda goremiyorum...

aracım 2010 model temmuz başında aldım 20.000 km.de

umarım böyle bir sorun yaşamam ben de bayağı korktum yazılanları okuyunca, 45-50 bin tl verilip alınan sıfır km. bir araçta (ki bu opel) bunların olması hiç hoş değil...

daha once de demisgtim bu sorun 79 model reno 12 'de bile yoktu  011zaa  011zaa 005hihih

daha önce 6 tane arabam oldu, astrayla karşılaştırısak hepsi dandik arabalar, böyle birşey hiç yaşamadım, arkadaşların yazdıklarını okuyunca dehşete kapıldım

eger bu sorunla ben kasrılasırsam.  walll

Boyle bır sorunla karşılasırsam eğer aracı satmaya yeltenebilirim,allah saklasın dıyorum şimdilik .... :(

deathburn link' Alıntı:
Boyle bır sorunla karşılasırsam eğer aracı satmaya yeltenebilirim,allah saklasın dıyorum şimdilik .... :(

sn deathburn simdiye kadar karsılasmadıysanız bu kıs kosullarında bundan sonrası icin korkmayın.. ama cok kotu bir olay bu yaaaw....

trk_187 link' Alıntı:
[quote author=deathburn link=topic=409.msg13865#msg13865 date=1299749676]

sn deathburn simdiye kadar karsılasmadıysanız bu kıs kosullarında bundan sonrası icin korkmayın.. ama cok kotu bir olay bu yaaaw....
[/quote]
kış koşulları ile alakası yok, aynı durum  yıkamacıda yıkattığınız zamanda olabilir.  onun için aracı gözlemlemek gerekir halıda nem vars aderhal gidip servise  müdahale ettrmek gerekir

Geri