Aracın Yağmurlu Havalarda Su Alması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan duanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yağmurlu havalarda özellikle sürüş esnasında araçlarınız sol-sağ yan,arka stop lambalarından veya he

• evet

Oy: 23 20.0%
  • hayır

Oy: 58 50.4%
  • bilmiyorum

Oy: 34 29.6%

• Kullanılan toplam oy
    115
Ynt: aracın yağmurlu havalarda su alması

simdiye kadar muhakkak yıkatmıstır aracı. oyle degil mi? yaww konustugumuz seye bak. arac yıkanıncai kıs kosulunda icine su alıyor mu...? fe suphanallah.....

aracım henüz hiç bir yerden su almadı ama bu karlı havalarda kapıyı açtığım anda koltuk yerler hep kar oluyor ya ona çok sinir oluyorum bu aralar..

2 gün önce az daha aracı kaldırıma vuruyodum.Otoparktan çıkarken araç bi anda gaz yedi karşı kaldırıma hızlandı frene bastım ancak kayarak gidiyodum zor durdurdum

vallha haklısınız sıfır aracın hangi durumlarda içine su alır olduğunu tartışıyoz :D

avukatakın link' Alıntı:
vallha haklısınız sıfır aracın hangi durumlarda içine su alır olduğunu tartışıyoz :D
valla akın hocam bu olay beni çok korkutuyor

005hihih

bahadirusta link' Alıntı:
aracım henüz hiç bir yerden su almadı ama bu karlı havalarda kapıyı açtığım anda koltuk yerler hep kar oluyor ya ona çok sinir oluyorum bu aralar..
bende  tam böyle birşey yazmıştım  sonra  hooppp  aracım su aldı:D

ben de öyle yazmak istemiyorum işte
çekiniyorum aslında aracım su almıyor demeye bazen :)

İşte başımdan geçen olayı anlatayım İstanbulda kayın valide ve babanne ilk defa araca bindiler
eşim işte aracımız şöyle, dvd si var film izliyoruz vs vs öğünürken
akşam üzeri dönüşte araçtan inanılmaz koku ve balata yanığıyla yolda kaldık
Servisin önüne çektik 5 dk. Servise uğrayıp çıktık sonra bozuntuya vermedik araç yeni olduğu için koku yaptık dedik
O yüzden bazen aracı överken çekiniyorum :D

arkadaşlar biliyorsunuz istanbul karlı bende aracı kullanmıyordum 1 haftadır diğer aracımı kullanıyordum bugün araca gittim üstü tamamen kar kaplıydı bende aracı açıp iyice heryerine baktım su almış mı die böyle birşey görmedim öndeki paspasların altı stepnenin olduğu yere falan baktım hiçbir su görmedim aracı daha önce 2-3 kere de yıkatmıştım o zaman dikkat etmedim ama yinede en azından paspasların orda falan su yoktu karlı bir hava aracın su alıp almadığını anlamaya yeter mi acaba yetiorsada yinede ilerde su alma sorunu çıkarabilirmi acaba?

astraowner link' Alıntı:
arkadaşlar biliyorsunuz istanbul karlı bende aracı kullanmıyordum 1 haftadır diğer aracımı kullanıyordum bugün araca gittim üstü tamamen kar kaplıydı bende aracı açıp iyice heryerine baktım su almış mı die böyle birşey görmedim öndeki paspasların altı stepnenin olduğu yere falan baktım hiçbir su görmedim aracı daha önce 2-3 kere de yıkatmıştım o zaman dikkat etmedim ama yinede en azından paspasların orda falan su yoktu karlı bir hava aracın su alıp almadığını anlamaya yeter mi acaba yetiorsada yinede ilerde su alma sorunu çıkarabilirmi acaba?

Hocam bu konuları takıntı yapmadan aracının keyfini çıkar, eğer ileride alırsa müdahele edersin ama şimdi sorun yoksa kafanı acabalarla doldurup sıkıntı yaşama. forumdaki arızaları okudukça paranoyak olduk. bende aracımı yeni aldım, senin gibi düşünüyordum bu güne kadar, acaba banada olurmu diye ama gerek yok aracının keyfini çıkar ...

Geri