Aracımın rolantisi tutmuyo yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derman66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

derman66

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar selam 96 model opel vectra b kasa aracımı bugün sanayide bozdular.Nasılmı aracımın rolanti motorunu ve o motora bağlı olan tüm parçaları (karbüretörü ) tiner ile yıkadılar sonra aracı çalıştırdığımda rolanti kendi kendine 10 ile 20 arası sürekli inip çıkıyo bu konuda yardımcı olan arkadaşlarımı bekliyorum teşekkürler.

geçmiş olsun tiner ile o parçalar temizlenmez ben çokkez burda yazdımm temizleme ilacı var ben sökmeden temizliyorumm hele sıcak iken söküldümü parça zaten alümünyumm yüzeyi eğriliyor sonrada hava alıyor diyecek bişey bulamıyorumm geçmişş olsunn

kardeş cevabın ve ilgin için teşekkür ederim
başka bir opelden karbüretör takımı taktılar ama sorun gene devam etti
başka neden olabilir sizce araç yolda giderken hiç bir sorun yok sadece rolantide sanki hava alıyomuş gibi

rolantı ayarlayıcı denesınler

bu rolanti ayarlayıcı dediğimiz küçük bir vida değilmi eğer o ise onada baktılar ama yok olmuyor.ben aracın diğer bir taraflarından hortum çıkmış olabilirmi diye düşünüyorum ?yada hava filtresinin üzerindeki soketler böyle bir soruna yol açabilirmi ) teşekkürler

yok o degıl.. o senın vıda dedıgın kelebegı ayarlar.. oladabılır sıvıs hortumlarıdanda olur.. ancak yapılması zor bı arıza degıl götur basındada durma aracın işten anlayan ustaysa yapar bence

rolenti ayarlayıcı 2 adet 5 alyanlık civatası olan parçadırr sökülüp temizlenir olursa olur olmazsa olmazzzz

tansugurler' Alıntı:
rolenti ayarlayıcı 2 adet 5 alyanlık civatası olan parçadırr sökülüp temizlenir olursa olur olmazsa olmazzzz
bırıde yıldız tornavıda baslıklı hatta. ıkı parca halınde

astrammm' Alıntı:
bırıde yıldız tornavıda baslıklı hatta. ıkı parca halınde
onlar ister yıldız ister düzz hagisi işne gelirse :D

Geri