Aracımın arkasını nasıl yükseltirim?

Yayları değiştireceği zaman usta bakmıştı kötü dememişti. Onlar da mı düşürür arabayı?

Amortisörler patlakta olsa eskide olsa arabayı düşürmez. Araç Çok fazla yaylanır. Fren mesafeni uzatır, yol tutuşunu azaltır, virajlarda savrulur vs....

Sürten original jant mı? Offsetten dolayı sürter çünkü. Original jant değilse normal. Original ise 3mm düşürme kiti alın. Takoz, ısı vs. ile araç güvenliği ile oynamayın.

Orjinal jant değil sürten ofsetinden dolayı sürtüyor. Maddi olarak yeni yay seti alacak durumda değilim şu sıralar. İnşallah çıkma güzel bir arka yay denk gelir ne diyim. Teşekkür ederim ilginize

Yan sanayi ucuz amortisörlerden alın esneklikleri yok takoz taktırmanıza gerek kalmaz zaten takoz gibiler :D , ben bizim vectralarda görüyorum bazılarının önleri leylek gibi kalkık, çok komik duruyolar :D

:D imkan olursa denemek için seçenek olarak yazdım teşekkür ederim :)

Amortisörler patlakta olsa eskide olsa arabayı düşürmez. Araç Çok fazla yaylanır. Fren mesafeni uzatır, yol tutuşunu azaltır, virajlarda savrulur vs....

Ben de sizin gibi biliyordum fakat arkadaş farklı söyleyince araştırmaktan zarar çıkmaz dedim. Yarın bir baktıracağım yine de. Teşekkür ederim ilginize

Geri