Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar aracıma sonax cila uyguladım ama yağmur yağdıktan sonra yada aracıomı yıkadıktan sonra tüm su nerdeyse aracın üstünde kalıyor akıp gitmiyor nasıl gider yardım lütfen
Kışın ön cama yağmur kaydirici uygulanmıştım. Araç dururken damla damla sular duruyor ama gitmeye başlayınca uçup gidiyordu. Cilada kaportada aynı şeyi yapar. Yağmurlu havada bi tirin arkasından giden Cilalı ve cilasiz araçtan cilasiz olan daha kirli gözükür. Cila ile birlikte çamur araç üzerinden kayar gider.
Cilanın amacı suyun akıp gitmesi değil ne kadar çok tutmasıdır. Hatta boncuklanma nekadar fazlaysa o kadar iyidir. Fakat 4-5 yıkamadan sonra bilindik normal cilalar akıp gider.
Sizin ihtiyacınız sağlam bir wax-sealant cilalar sınıflara ayrılır her cila koruma yapmaz
Biraz daha kalıteli bir wax alın meg. Sıvı yada fk1000p collinite 915 gibi katı wax alın hem yaz aylarında koruma üst düzeyde olur hemde 10 numara boncuklanma olur
Dostum en güzeli nano cam uygulamaları,waxın en babasınıda kullansan 3 ay sürmez,hatta ilk 1 aydan sonra yarısı dağılmış olur,ya 3-4 yıkamada bir hızlı cila uygulayacaksın ama sürekli,yada yapacaksın nano cam koruma 3-4 ayda bir üzerine reload malzemesi(su iticilik) atacaksın bunuda açıklayayım kullanacağın bu malzeme aracının kullandığın her bölgesini cam katmanı ile korumaya alır,balmumu ile değil ve üzerine wax uygulasan bile wax bu katmana tutunamaz,ancak belirli yıkamadan sonra sudaki kireçler yine ufak ufak bu katmanı eritmesede perdelemeye ve su iticiliği azaltmaya başlar,bu yüzden 3-4 ayda bir uygularsın ki bunu uygulamakta çok kolay zaten,başka bir konudada yazmıştım youtube dan inceleyebilirsin,aquartz premium yada gtechnic yaz çıkar zaten,bak gör o zaman su iticiliği,tam istediğin gibi aracın üzerinde su bulamazsın