aracım 2. marşta alıyor ..yardım

astra_metin

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
özellikle sabahları olmak üzere aracım 2. marşta almaya başladı...aracı çalıştırıyorum marş alıyor, çalıştı diye bırakıyorum 1-2 saniye sonra stop ediyor anahtarı çıkarıp takmassam 2.sefer hemen marş almıyor...2 marşta araç çalışıyor akü 2 haftalık gm orjinal, 60000 bakımı 1 hafta önce yapıldı...olası sebepleri ve çözümleri nelerdir...cevaplar için şimdiden teşekkürler

benzın pompasından olablır..

....

Son düzenleme:
Bende benzin pompasını değişkirdikten sonra aynı sorunu yapmaya başladı. Harun abinin dediği gibi benzin pompasından olabilir.
İlk marşa bazmamda araba çalışmakla çalışmamak arasında gidip geliyor ve sonunda stop ediyor. İkinci çalıştırmamda ise direk çalışıyor...(Çalıştırmadan önce ışıkların sönmesini beklediğim zaman bazen çalışıyor)...

ben pompayı degıstırdım
yalnız pıyasada ınanılmaz yan sanayısı var bosch yazan cın malıda var
yanılmamanız ıcın barkodu 097 olanı alacaksınız fıyatı 180 cıvarı 300 a kadar servıslerde
saygılar

özellikle sabahları olmak üzere aracım 2. marşta almaya başladı...aracı çalıştırıyorum marş alıyor, çalıştı diye bırakıyorum 1-2 saniye sonra stop ediyor anahtarı çıkarıp takmassam 2.sefer hemen marş almıyor...2 marşta araç çalışıyor akü 2 haftalık gm orjinal, 60000 bakımı 1 hafta önce yapıldı...olası sebepleri ve çözümleri nelerdir...cevaplar için şimdiden teşekkürler
araç motoru 1.3 dizelmi dizel ise marş motoru değişecek lütfen motor modelini yazın konu açarken

Muhtemelen sorunu Ya benzin filtresinde yada bujilerdedir.. Benim arabamda da aynı sorun vardı İkisini birden deiştirdim birdaha sorun cıkmadı..

araç motoru 1.3 dizelmi dizel ise marş motoru değişecek lütfen motor modelini yazın konu açarken

motor kodu z16xep le başlıyor, benzinli aracım...marş motoru ücretsiz değişimini duydum forumdan, şasi nodan baktırdım benimki listede yokmuş.. benzin filtresi kaçbin bakımında değişmesi gerekiyor bizim araçlarda ondan olabilirmi tansu ustam.. bazı arkadaşlar benzin pompası demiş

yanmanın sağlıklı olabilmesi için 3 şey gerekli bujiler ve hava filtresi 60000 de değiştiğine göre geriye benzin filtresi veya benzin pompası mantıklı geldi çünkü ilk marşta bir miktar benzin yanma odasına püskürtülüyor 2. marştada püskürtülen benzinle daha iyi bir ateşleme sağlanıyor olabilirmi

birde bizim araçlarda benzin filtresi kaçbin bakımında değişiyor

Geri