Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracı otomatik vites olup atiker lpg kullanan var mı
aracıma lpg taktırmayı düsünüyorum en cazip atiker duruyor ancak otomatik viteslerde sıkıntı yaşanıyor diye bi söylenti var kullanan arkadasların fikirlerini bekliyorum
şanzuman ile lpg'nin ne alakası var ki? x5 ler cherokee ler e serileri v.s bunlar da AT araçlar. AT da sıkıntı yaşansa yüz milyarlık araca niye taksınlar. Delinin biri kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış sözüne uygun olmuş bu söylenti
şanzuman ile lpg'nin ne alakası var ki? x5 ler cherokee ler e serileri v.s bunlar da AT araçlar. AT da sıkıntı yaşansa yüz milyarlık araca niye taksınlar. Delinin biri kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış sözüne uygun olmuş bu söylenti
tek sorunum sabahları benzinden gaza geçiş zor oluyor 5 sn kadar gazı basılı tutabilirsem biraz titreyip ilerliyor. ama önümde arac varsa ayagımı çektiğim zaman stop ediyor otomatik olduğu için durup çalıştırıyorum
Ben tüp taktırmadım ama yakıtla vitesin alakası neden olmasın ki. Hele de otomatik vitesle. en basiti gaz yemezse araba üst viteslere geçmez. Ya da dördüncü viteste seyir halinde stop eder. Sonuçta vites atması için devir artması lazım devir artması içinde yakıt karışımı. yanlış mı düşünüyorum yoksa