araca binerken gaarç guuurç sesleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan verbal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçen kayınvalide araba gıcırdıyor dedi normaldir dedim. kadıncağız opel sayesinde usta oldu çıktı valla.

opel servislerinin en çok kullandığı kelime "normal" olsa gerek :)

Araba dediğin sesli olmalı ki arıza tesbit edilsin değil mi.

Benim ilk astarmda vardi,sonraki astramdada vardi,şimdiki combo da bile var:D

aynı modelden den bende alalı 3 ay oldu galeriden cıkarirken oturdum o ses geldi alın sunu çözün dedim hemen servise indirdiler el freninin balatasından geliyo yağladık telide biraz gerdik artik gelmez dediler ve gelmedi o günden beri hopluyorum içinden gene gelmedi şaşırdım ama şimdide dikiz aynasinin altındakı ışaklar olan yerden feci ses geliyor onu nasıl çözücem bilmiyorum.

Arkadaşların da dediği gibi disklerden geliyor ses, el frenini iyice çekin ses gelmeyecektir. El frenini hafif çektiğimde biri oturduğunda ben de duyuyorum o sesi, tam çekili ise ses gelmiyor. Rampada tam çekili değilse el freni direksiyonu sağ sol yaptığınızda da duyarsınız, ama tam çekiliyse gelmiyor en azından benim aracımda öyle...

bende yaylardan diyordum yaylar değişti hala gıcırdıyor frren kampanaları sanırım gıcırdayan.

Disklerden geldigi icin gayet mantikli bir gicirdama arkadaslar, endise etmeye gerek yok.

Geri