araç kalerüferi ısıtmıyor

fatihozkaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel vectra cdx 2.5 98 model aracımın ısıtıcısı çalışmıyor petekler tıkanmıştır dedi usta bunu deiştirmek için ön göüsün komple sökülmesi gerek diyor sizce nerdedir problem çok geç ısıtıyor

tespit doğru.sökülecek.

tamamen gögüs sökülmeden orta panelin arka kısmı sökülerek cıkıyor olması lazım ön yolcu tarafından arka kısma bır bakın derım zaten petegın ıkı ucuda motor tarafından ıkı hortuma baglı lıftte halledılmesı lazım

tespit doğru.sökülecek.
Tespit yanlış. Tüm göğüs sökülmeden ön konsolun hemen altından petek çıkartılabilir. Aracım vectra b değil ama bu şekilde sökülebildiğini biliyorum.

Arkadaşımın Corsa B aracında da sorun aynıydı. Çoğu yer göğüs sökülecek demiş. Bir usta sökmeden yaparım demiş. Yapmış da...

Vectra B'de durum ne olur, bilmiyorum ama!

Arkadaşlar benim aracımda da aynı sorun var (corsa C) en az 15 20 dakikada sıcak hava üflüyor..
Ayrıca sıcak hava gelse bile motor sıcaklığını gösteren ibre çok geç normal seviyesine ulaşıyor..

Bence komple göğüsü sökmeye kalkan ustanın banka kredisi borcu var onu sizden aldığı işçilikle çıkarma derdinde.Torpido kısmı (eşyaların koyulduğu kısım) sökülüp oradan o kısıma ulaşılıyor diye biliyorum.

Bu konuda Muammer kardeşin bilgisine yönlenin tahminim şoför ayak kısmı paneli sökülecek ama dediğim gibi Muammer kardeş kalorfifer peteğini değişirmişti kendisi daha net bilgi verir :)

söktürmeden evvel kalorifer peteğine giren ve çıkan iki boruyu bağlantılarından çıkarın. giren kısımdan içeri bildiğimiz mr muscle döküp tanzikli su verin diğer tarafından çıksın. büyük ihtimal sorununuz hallolacaktır.

söktürmeden evvel kalorifer peteğine giren ve çıkan iki boruyu bağlantılarından çıkarın. giren kısımdan içeri bildiğimiz mr muscle döküp tanzikli su verin diğer tarafından çıksın. büyük ihtimal sorununuz hallolacaktır.

Bunu daha önce denediniz mi ya da deneyen oldu mu?

Geri