Arabayı Servisten Aldım Acı Gerçeklerler Karşılaştım "600"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vaybe ilk defa bir opel servisinin ilgili olduğunu ve memnun kalan birisini gördüm.
gerçakten fitar çok ii ben arabayı aldığımda triger setini devirdaim pompasını değiştirdim. 270 lira vermiştim. sen neler yaptırmışsın. fiyata bak. insafamı geldi servisler ne :) haziranda konyadayım bende bi baktırayım şu servise. benim araçta sıkıntı yok ama olsun bi bakım olur. :)
hayırlı olsun. senin için rahatsa fazla düşünme

Alt Takım Conta : 75tl
Parça Yıkama : 25tl
Tİriger Seti :
260 İksi 260 lira tutmuş
Devirdaim :
Tiriger Kapak Lastiği 6 Adet: 15
Tornacı Parası : 25
Üst Kapak Contası: 45
Yağ Kapak :3
Yağ Filitresi : 7
Eksantirik Keçesi 2 adet : 30
Carbiratör Sipreyi : 13
Hava Filitresi Takazu : 3
Blok Hava Hortumu : 5
Gaz, Bez üstübü, sıvı cosfa : 10
Kelepçe: 1
motor yağı : 10
Hava Filitresi 2 adet :10
İşçilik : 70 Tl

Arkadaşlar Contaya Kadar Orjinal Taktılar Motor Yağı bile Gm gözlerimler Gördüm Servis Yansanayi Vida Görmeniz mümkün değil isterseniz yan sanayide takarlar
İlginiz İçin Teşekkürler Sağolun..

Servis Fişi bu şekildedir

mustafa herşeyi anladımda ayçiçekyağımı koymuşlarda 10 lira dedin yoksa yağmı ilave etmişler de 10 lira almışlar

harbiden ha bende ilk defa servisten memnun kalan gördüm. muğladan kalkıp konyaya gidesim geldi valla sırf servis için.

İyi hoşta başlık farklı düşündürüyor. Amaç ilgi çekmek sanırım...

arkadaşlar özel servis anlatılan sanırım bende memnunum adana genç opleden

İyi hoşta başlık farklı düşündürüyor. Amaç ilgi çekmek sanırım...

Kardeş ilgi Çekmeyle Alakası yok
Ben Muhavaza Sıkışacak zannediyodum meğersem arabanın ağır bakımı gelmiş ilgi çeksem ne çekmesem ne sanki servis babamın oğlu :s

Okunaklı olsa Servis fişini taradım koyacamda yazılar el yazısı ile yazılmış okadar okunmuyor tarayınca
Ben Sadece sizinle paylaştım fiyat ucuzmu kazıkmı diye sizde arştıramadım çünkü ben verdiğimde bunların yapılacağını bilmiyordum muhafa gevşek sıkışacak birde yağ keçeleri zanlediyordum ne gerekiyorsa yapın sormayın dedim onlarda gerekeni yapmışlar hemen kötü yorumlamayın İlgi ekm ek felan diye kalbil kırıldı:mad::mad:

Geri