Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben daha oncede yazdim, ben yagimi 30000 degistiriyorum, sadece 1lt yag ekleyerek. 75000 deki aracimda sadece 2 defa yag degistirdim. Cok ilginc geliyor. YAgi degistireli 15000 oldu ve hala tas gibi, surekli kontrol ederim yagi, hic bir sey yok.
Çok geçmiş olsun. motor yemek nedir çok iyi bilirim. benim bundan önceki arabam olan volvonun izmir otobanında motor yedim. allah kimsenin başına vermesin.
Evet ARkadaşlar DEdiğiniz Gibi Arbada Yağ Oranı Azalmış olmasından dolayı Boşta aşırı derecede gaza yüklenilerek pistonlara yağ yetiştiremediğinden motor yatakları piston etekleri, gömlekler zara görmüş bulunmaktadır...
Herkes Bence Yarın ARabasının yağını kontrol etsin ben artık haftada bir edicem bu olaydan dolayı...
Ayrıca Allah Kimseye Kaza bela ve böle olayları başına vermesin
geçmiş olsun ne kadar üzücü bir durum olsada bunlar tecrübe olur zamanla unutulur moralinizi bozmayın. Galeriden sıfır araç alıpta 1 senede 3 bin tl masraf edenleri unutmadık.