arabam çıldırdı galiba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bat_man
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bat_man

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhabalar;
bende 2000 model opel corsa var yolda giderken birden akü lambası yanıp kilometre ve devir saati takılı kalıyor. bir süre sonra düzeliyor veya arabayı tekrar çalıştırdığımda düzeliyor. şarjını ölçtürdüm iyi çıktı sürekli arıza aynı şeyleri tekrarlıyor yardım edebilecek varsa sevinirim.

Arıza tespiti yaptırmadın mı?

sanayiye götürdüm akü başlarını sök düzelir dedi düzelmedi servisede gitmedim

Cihaza bağlansa iyi olurdu ya bu şekilde hatanın nereden kaynaklandığı bulmak samanlıkta iğne aramaya benzer. :(

hmm tşk bakacaz artık

Şimdi ilk konuyu okuduğumda aklıma şarz dinamosu geldi ama diğer sorunlar da meydana çıkınca iş karıştı birde servise gitmişsiniz en azından adamların yapması gereken bir makineye bağlaması gerek idi. Ben öyle düşünüyorum. Makineye bağlamadan direk şu demeleri biraz saçma olmuş ya. Aslında burada bir konu var site içinde arama yaparsan arıza tespiti hakkında kendin de yapabilirsin en azından burada bunu paylaşırsan soruna çözüm bulmak daha kolay olur ;)

usta ben sana hemen olanı soylıyeyım motorun uzerınden arabanın şasesıne baglanan kablo var onun ya ucu gevsemıstır ya ıletkenlık saglamıyodur yada motorun uzerındekı sabıtlenın yerı ufakta olsa çatlama yapmıştır mars dınamosu şarj dınamosu dahıl ordan eksı kutpu cekıyor ılk ona bak daha sonra aracın eksı kutubuna bı kablo bagla dıger ucunuda motorun uzerınde ıletken bı yere bagla ama saglam olsun bıde oyle dene bakalım duzelcek mı

Geri