arabam akvaryum gibi oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan borayto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

borayto

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
her keze merhaba bende 2000 model / 1/4 opel astra var sorunum şu şöfer mahalile su alıyor döşemenin antında tabi nerden geldigini bulamadım bu konuda bana yardımcı olaa bilecek arkadaşlar varmı acaba ?

hoşgeldın. öncelıkle kendını uye arsıvınde tanıtmalısın

Öncelikle kendinizi üye tanıtım başlığındaki kriterlere göre ayrıca bi tanıtın ki burda sürekli ve kalıcı dostluklar ve bunun yanında problerinize çözümler bulabilesiniz.

özür dilerim

kusura bakmayın acemilik ilk basta yapacagımı sonda yaptım /
ama arabam su eksitmiyor tam baraj gibi oluyor bazen özelikle yagmurlu havalarda

kalorifer radyatörü delinmiş su kaçırıyor acilen sökülüp bakılması gerekiyor opel özel servise git halletsinler normal elektrikçiye gitme bunun için gögüslük söküyorlar ama sökmenden iş bitiyor ok

kalorifer radyatörü delinmiş su kaçırıyor acilen sökülüp bakılması gerekiyor opel özel servise git halletsinler normal elektrikçiye gitme bunun için gögüslük söküyorlar ama sökmenden iş bitiyor veya da müzik tesisatı varsa veya alarm takılı ise onun kablosunu geçirmek için delik açıyorlar ordan da içeri giriyor

çok tşk ediyorum sagolasın

Debriyaja bastığımda yağmurlu havalarda bende de böyle bir sorun oluyor. Şu anda yağışlı hava yok ve su da yok. Ee bu kalorifer radyatöründen değildir o zaman ?!

arkadaşım aynı sorun bendede oldu sileceklerin altında ki siyah bölümü sökerek çamurluk giderlerini temizle orası dolunca içeriye su giriyor kolay gelsin

Geri