arabam akvaryum gibi oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan borayto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ederim :)

Aynı sorun bende de vardı.. ayaklarımın altı su alıyordu.. hatta arkamdaki yolcu nun ayak altına da gidiyordu suuu.. :(

Özel servise gittim bulamadı. Alarmdan şüphelendik kablonun geçtiği yeri değiştirdik düzelttik olmadı..
Auto King'e götürdüm olmadı..bulamadılar..

Şimdi aracı Yetkili Opel servisine bıraktım 2 günden beri araç serviste ve ustalar suyun ön göğüse sızdığını oradanda pedalların altından içeri girdiğini tespit ettiklerini sölediler.. şimdi ön göğüsü söküp bakacaklarmış (150-YTL) inşallah sorun çözülür.. :) ve inşallah göğüsü söktürdüğüme pişman olmam :D

Valla akvaryum gibiydi benim araçta..

Son düzenleme:
kalörifer peteği olabilir.

bilmiyorum valla

araç 4 günden beri yetkili serviste..

Ön göğüsü ve pedalları sökücez dediler ne yapıyorlar bilmiyorum.. Ama arabanın kaloriferi ve kliması gayet güzel çalışıyor.. Birde bu kalorifer peteği durup dururken zarar görürmü delinirmi veya çatlar mı?? Anlamadım valla..
Araç 2005 den beri bende, sıfır aldım bu yıl böle sorunla karşılaştım.. :(

Servis bugün büyük ihtimalle arayacak ve durum hakkında bana bilgi verecek. Yazarım buraya bilgi amaçlı ;)

kaloferde sıcağı açdığında hava nemli geliyorsa petek patlamışdır.

evet arkadaşlar aracımı bugün teslim aldım.

Sorun : Şöförün ayağının altı su alıyor.. Tabiri caizse göl gibi oluyor...

Bu sorun ile 2 defa özel servise, 1 defa da Auto Kinge ve 1 defa da CENMAX alarm yetkili servisine gittim. Sorun çözülemedi. Para da almadılar :D

En son geçen hafat salı günü (29.01.2008) aracı YETKİLİ SERVİSE bıraktım ve bugün aracımı aldım...

Çözüm : Su tutulmuş ve pedalların altı göl gibi olmuş fakat bir türlü suyun geldiği yeri bulamamışlar.. Deli olmuşlar (onların tabiri :) ) Sonra ön göğüsü komple sökmeye karar vermişler ve tüm ön göğüsü sökmüşler ve bakmışlarki çok zor görünmeyen bir yerde küçük bir delik.. Suçlu alarm yetkili servisi (Cenmax).. Tüm su gelen ve gelebilicek yerlerin gerekli izolasyonu yapılmış ve slikonlanmış.. Aracın kışlık bakımını da yapmışlar (Antifriz, camsuyu falan).. İnşallah problem çözüldü :D

Fatura : 154-YTL Kdv Dahil (Araç 3 yaşını doldurduğundan parça ve işçilikte Opel Club Card %25 indirimli fiyatı)

geçmiş olsun arkadaşlar birde sileceğin orda ön camın alt tarafında cama yapışan kauçuk bir parça var cama su gitmesin diye o parça zamanla kenarlarına çamur birikiyor ve çürüyor orayı sık sık temizleyin zamanla cam ile kauçuk arasına çamur biriktiği için araç su alabilir.

araçta lpg yada ses sitemi varsa onun için açılan delikten su sızdırıyordur geçenlerde benimde başaıma geldi bilinçsizce açılan delikler neden oluyo ön camın altında silgecin altında siyah bi kapak var zaten kabloları takip etsen bulursun oraya izalasyon yaptırman gerek muhtemelen silikon açılmıştır

arkadaşım aynı sorun bendede oldu sileceklerin altında ki siyah bölümü sökerek çamurluk giderlerini temizle orası dolunca içeriye su giriyor kolay gelsin

+:)

aynı sorun bendede olmuştu silecek suyu konulan yeri söktüm ve birsürü şey çıktı temizledim ve sorun düzeldi

Geri