arabanın agırlığını bozmus sanki hafif kaçmış..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
süper olmus geçenlerde aynını bi astrada gördüm çok hoşuma gitti 4 5 yere sordum yapıomusunuz die yok arkadaş naıl bi memleket yaw deli oldum bu plaka çeşileri nelerdir bi açıklarsanız faydalanmış oluruz teşk..
çok teşekkür ederim sizdemi burdan aldınız gzl yapıyor ya adamlar şikayetci olanda yok sanırım nasl temin edecemki şimdi ben bunu kredi kartıda yok ben böle işin ...şimdi baktımda bunlara kesik alman deniyormuş.
http://urun.gittigidiyor.com/APP-PLAKA-CIFTI-SADECE-32-50TL-BASKENTOTO-PLAKA_W0QQidZZ35996732
çok teşekkür ederim sizdemi burdan aldınız gzl yapıyor ya adamlar şikayetci olanda yok sanırım nasl temin edecemki şimdi ben bunu kredi kartıda yok ben böle işin ...![]()
wooooooooooowwwww bitiyom bu playa ya bunun adı neydi o rakamlar üstünü bu yazı stili ilemi boyuyorlar yoksa kabartmalı şekildemi çok yakışmış inş polis amcalar bişe demezbi de böyle bakın...
![]()
arkadaşlar app plaka taktım. sizce nasıl olmuş? beğenmezseniz sökeceğim
![]()
![]()
bu da önceki hali;
![]()
bu arada sol sisimin yanındaki panjur yokgece yolda tilkiye çarptım. hayvan bi benden bi senden diyerek panjuruda götürdü
![]()