APP'lerim Nasıl Olmuş?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araba kirliyken cekıldıgı ıcın tuhaf durabılır ama arac yıkanıp cekıldıgınde guzel yakısıklı gorunur , sanırım fransız app bu :?

araba kirliyken cekıldıgı ıcın tuhaf durabılır ama arac yıkanıp cekıldıgınde guzel yakısıklı gorunur , sanırım fransız app bu :?

fransız-alman kırması gibi geldi bana:D
açıkçası ben beğenmedim, bir BMWye olabilecek en iyi plaka Alman normu derim:good:

Plakalar 4.4 Lük İnşallah Polis Emmiler Bişey Demez ;)

fransız-alman kırması gibi geldi bana:D
açıkçası ben beğenmedim, bir BMWye olabilecek en iyi plaka Alman normu derim:good:

bencede fransız punto pek yakışmamış. sizin plakalarınızın biraz daha kalın hali çok daha guzel olur.

bunun fransız olması lazım emin değilim :D

aslında alman bende düşünüyordum ama plakacı arkadaş abi sende 6-9-0 var bunlardan güzel kesik fransız olur dedi ondan böyle yaptırdım :D

zaten yakında polis söktürür o zaman değişik deneriz :D

süper olmus geçenlerde aynını bi astrada gördüm çok hoşuma gitti 4 5 yere sordum yapıomusunuz die yok arkadaş naıl bi memleket yaw deli oldum bu plaka çeşileri nelerdir bi açıklarsanız faydalanmış oluruz teşk..

eski plakanızın puntosu çok daha güzel boyatırsanız appden daha güzel duracağına eminim.

ben pek beğenmedimmm açıkcasııı

orjinalde rakamların üzerindn kalnlaştırılsa daha güzel olurdu

çok güzel olmuş bende yaptıracam da korkuyorum :D:D plaka sakat daha da belli olacak LZB

bunlar fransıza çalıyo biraz ama tam değil sanki. BMWye alman daha çok yakışır sanki. ama siz bunu beğeniyorsanız en güzeli bu ;)

süper olmus geçenlerde aynını bi astrada gördüm çok hoşuma gitti 4 5 yere sordum yapıomusunuz die yok arkadaş naıl bi memleket yaw deli oldum bu plaka çeşileri nelerdir bi açıklarsanız faydalanmış oluruz teşk..

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=387529292410&set=o.122929124388180&theater#!/photo.php?fbid=387529757410&set=o.122929124388180&theater&pid=4389622&id=672542410

buradan beğendiğiniz karakter tipini seçin yardımcı olurum ;)

Son düzenleme:
Geri