Ankarada Yeni Radarlar

Dostum geçen hafta 2 kez Ankara eskişehir yolunu kullandım 170 den hiç inmedim.
...
Ne dersiniz cezayı yemişmiyimdir?
Kamyonu geçerken radar kamyonun arkasında kaldı belkide görmedi.

Otoban da bile hız sınırı 120 iken Eskişehir yolunda 170 çok değil mi sizce?Bu hızdayken arabnız saniyede 47,2 metre yol alır, ani bir şey olduğunda kaç metrede durabileceğini varın siz hesaplayın, ya da kaygan zemin, lastik patlaması vb durumlarda aracı asıl toparlayacağınızı.

Radar konusuna gelirsekgünümüzde kullanılan radarlar eski çanak radarlara benzemez, eğer yol düzse 2km ileriden bile sizi yakalar. Ekipler sizi durdurmamışsa ceza büyük ihtimalle plakanıza gelecektir. Ancak bazen çevirme sırasında çok fazla ceza yazıldığında, plakaya kesilen cezaları işlemeyi unutabiliyorlar

Otoban da bile hız sınırı 120 iken Eskişehir yolunda 170 çok değil mi sizce?Bu hızdayken arabnız saniyede 47,2 metre yol alır, ani bir şey olduğunda kaç metrede durabileceğini varın siz hesaplayın, ya da kaygan zemin, lastik patlaması vb durumlarda aracı asıl toparlayacağınızı.

Tamamen haklısınız.
Radar için değil ama birdaha bukadar hız yapmam artık.

Deniz sınırın 70 olduğu bilgisini nereden aldın acaba ?

Bilgiyi emniyet bilgi işlemden aldım uzak bir akrabağdan orda memur olarak görevli. Bilginin sağlamasınıda her gün vergidairesinin internet sitesine girerek yapıyorum cezam yok şu an. Sabahları köy hizmetlerini 200metre geçince cepte bekliyor gıri renkli toyota ve bilkent altında da ekip mutlaka dolmuş yada kamyon cevirmiş oluyor. benim bulundugum saatler sabah 8-9 arası akşam 19-20 arası. Zaten 80 aşmıyorum. Bu arda bazen sizi yolda görüyorum aracınız çok güzel.

Teşekkür ederim, bir daha gördüğünde durdur istersen müsait bir yere çeker tanışırız

140 dan aşşa düşmüyorum ...

kdv ve ötv indiriminin acısını vatandaştan çıkarmak için yapılmış çooook güzel kazık uygulamalardan birisi. ama elbet buda biyerde patlak verir. şöyle üç beş tane ensesi kalının plakaya gelsin cezalar bakalım ne olacak.

Sevgili Arkadaşlar bilgilendirirseniz teşekkür ederim

İstanbul'dan Ankara Mamak'a gideceğim (Hep otobandan gidiliyormuş öyle söylediler ama yine de sorayım dedim)
Yol üzerinde radar var mı acaba

valla arkadaslar kac gündür geziyorum kimsenin bisey yazdığı yok sandığım kadarıyla bu kameralı uygulama iside yok yani yok derken su direklere takılan kameralı sistemden yok istanbulda var ya hani mobese öyle bi sistem yok allahtan:D ekip görüncede yawaşlıcaksınız olay bu..araç çekme meselesinede gelince geçen bende şahit oldum bestekarda jeep falan filan ne varsa çekip götürdüler ordada çözüm şu arabayı parkedip otoparkçıya anahtarı bırakacaksınız çekici gelince arabaları otoparka topluyolar oluyo bitiyo verdiğiniz 5 lira ee nedemisler devletin olmadığı yerde devlet gibi adamlar türer evet burda devlet var ama insanları zora düsürmek için var bahçeli 7 ye gelince ordakı polisler çıldırdı herseye ceza yazıyolar 15 dakka parktan sonra basıyolar cezayı eskidende vardı ama cuma cumartesi aksamları cadde sonunda çevirmeye yine başladılar geçen hatta benide alcaktı kenara allahtan baska arabaya ceza kesiyodu ama bakıslarıyla anladım tabi kesmek istediğini:D geçen çekicide app plaka görünce tepem attı durup polise söyliycektim ama kimi kime sikayet ediyosun bosver deyip geçtim bunların sebebi ne olabilir:D Tabiki yeni emniyet müdürü:D Biraz sabredin sonra hafifler hersey beklemekten baska care yok:)))) adım bası cevirmelere dikkat hele geceleri:D

Sevgili Arkadaşlar bilgilendirirseniz teşekkür ederim

İstanbul'dan Ankara Mamak'a gideceğim (Hep otobandan gidiliyormuş öyle söylediler ama yine de sorayım dedim)

Yol üzerinde radar var mı acaba

Geri