Ankarada Yeni Radarlar

ben birkaç gündür turizm bakanlığının orda altgeçitten çıkar çıkmaz başlıyorm 50-55 arası gitmeye. odtu kavşagına kadar o yol bi türlü bitmiyor hep derse geç kalıyorum. evden erken çıkarsın o sorun çözülür. ama herkes 90la giderken ben gözüm ibrede 50yi gecmeden gitmeye çalışıyorum ve çok zor oluyor. sonuçta akan trafigin ortalama hızından daha da yavaş gitmeye çalışıyorum. sağdan iki şerit arasında gel git yapıyorum ve bütün arabalar da beni sollamak için sağ sol yapıp duruyo. emin olun böylesi trafiği daha da tehlikeye sokuyo.

bi taraftan da ben devletten korkan bir vatandaş olarak tintintin giderken millet ya tabelaları ciddiye almadıgından ve korkmadıgından ya da uygulamadan henüz haberdar olmamalarından basıp gidiyo. ben sürekli kendimi sorguluyorum: acaba ben mi enayiyim bi tabeladan korkuyorum, yoksa millet cezaları yediğinde iyi ki yavaş gitmişim mi diicem?

kustooo bende senle hemfikirim, ama 50'den vaz geçtim. 80 ile gidip geliyorum.

Son düzenleme:
Kusto walla aynı şeyleri yaşıyoruz seninle. Ben o yolda zaten çok gerekmedikçe 90 ın üzerine çıkmıyordum. Sonra bu ekipli radar işi başladığında 80-90 arası gidip geldim hep. Gazatelerde vs 66 ve üzerine ceza geldiği yazarken forumda bir arkadaş 57 ye ceza geldi diyince artık 50-55 arası gidiyorum ama tam işkence gerçekten.

Dün mesela tırın biri yapıştı arka tamponuma sellöktör vs, hani frene biraz dokunsam direkt altında kalıcam. Bu tür olaylar yaşıyoruz kurallara uyunca.

geçen gün dükkanımıza gelen eski bir trafik amiriyle konuştum, tabela ve limitin 50km. olduğunu ancak 80-90km. civarına kadar polisin tahammül ettiğini söyledi..

bende hergün Eskişehir yolunu kullanıyorum, 2.500 devirde, 80-90km. arası gidiyorum...

Eğer köprü altında radarı görürsem, hızımı 70'e çekiyorum...

batıkent eryaman arası istanbul yolunda 170-190 dan aşşağı düşmem vallaha ne bu 50 melli..gidilecek yolu biliyoruz kardeşim abartmanın anlamı yok. Yavaş gidilecek mahallerde zaten yavaş kullanıyoruz 50 de neyin nesi yaw..

bu arada dün bahçeli 7 de çekmedikleri araba kalmadı abi en az 25-30 araba topladılar ..inanamadım neden bir anda bu kadar kastılar bunlar yaw..:S

bu arada dün bahçeli 7 de çekmedikleri araba kalmadı abi en az 25-30 araba topladılar ..inanamadım neden bir anda bu kadar kastılar bunlar yaw..:S

Tunalı, Bestekar ve Tunus'ta neredeyse her gece topluyorlar o kadar aracı.. :)

hayır bi sıkma olayı var farkedilir derecede ankarada ama anlamadım yani heryerde bi araba çekiyorlar bi ceza kesiyolar veya bi çevirme ...enteresan?

Milli uçağımızın taksit zamanı yaklaşıyor :mad:
:kop:
şahini satıcam ama gidip başbakana mı bağışlasam diyorum bazen:confused:

aslında gücüm yetse kaldırıp kafasına atıcam yazarkasa misali ama...:mad:

bilmiyorum abi piyasada iş yok para yok ,ceza çok zam dolu..istikrar yok ...vay be şiir gibi oldu ..hayırlısı ne diyelim.

Geri