ben birkaç gündür turizm bakanlığının orda altgeçitten çıkar çıkmaz başlıyorm 50-55 arası gitmeye. odtu kavşagına kadar o yol bi türlü bitmiyor hep derse geç kalıyorum. evden erken çıkarsın o sorun çözülür. ama herkes 90la giderken ben gözüm ibrede 50yi gecmeden gitmeye çalışıyorum ve çok zor oluyor. sonuçta akan trafigin ortalama hızından daha da yavaş gitmeye çalışıyorum. sağdan iki şerit arasında gel git yapıyorum ve bütün arabalar da beni sollamak için sağ sol yapıp duruyo. emin olun böylesi trafiği daha da tehlikeye sokuyo.
bi taraftan da ben devletten korkan bir vatandaş olarak tintintin giderken millet ya tabelaları ciddiye almadıgından ve korkmadıgından ya da uygulamadan henüz haberdar olmamalarından basıp gidiyo. ben sürekli kendimi sorguluyorum: acaba ben mi enayiyim bi tabeladan korkuyorum, yoksa millet cezaları yediğinde iyi ki yavaş gitmişim mi diicem?
bi taraftan da ben devletten korkan bir vatandaş olarak tintintin giderken millet ya tabelaları ciddiye almadıgından ve korkmadıgından ya da uygulamadan henüz haberdar olmamalarından basıp gidiyo. ben sürekli kendimi sorguluyorum: acaba ben mi enayiyim bi tabeladan korkuyorum, yoksa millet cezaları yediğinde iyi ki yavaş gitmişim mi diicem?