Ankara'da Kışlık lastik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozgurruh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ozgurruh

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Selam,
Ankara'da kışlık lastik için, Goodyear Ultragrip 8 ve Lass Snowasys arasında kaldım. Lastik ebadım 185/65/15 ve arana Astra G NB.
Goodyear konusunda tek tereddüdüm lastikte su kanalı olmaması. Acaba sulu zeminde lassa'ya göre nasıldır ?

UG8 tek geçerim

Lassayıda küçümsememek lazım lassa kullandım memnunum. bir sıkıntı çıkarmadı

petlası deneyin çok başarılı cidden pt515 yazlık kullanıyorum çok hoşuma gitti. kışlığını zaten öve öve bitiremiyorlar forumlarda...

ben UG7+ kullandım memnunum. sıradaki lastiğimin de UG8 olma ihtimali yüksek, rakibi belki michelin alpin A4 olabilir.

Lassa lastikleri, Bridgestone ile aynı fabrikada üretilir (Brisa Kocaeli) Bridgeston birinci sınıf markadır, Lassa onun alt sınıfı. Good Year ve Bridgestone rakip ve denk markalarsa, Lassa onların bir basamak aşağısıdır. dolayısıyla karşılaştırdığınız markalar denk değil.

Ama petlas da çok iyi atılım yaptı, %100 yerli sermaye, yönetim kadrosu hep Brisanın eski mühendis yöneticileri. bu insanlar sağlam yatırım yaptılar ve petlası çok yükseklere taşıdılar. Kullanmış herkesten olumlu yorumlar alıyorum, denemeyi düşünmüyor değilim. Yani Lassa almaktansa Petlasa şans verilebilir.

ben UG7+ kullandım memnunum. sıradaki lastiğimin de UG8 olma ihtimali yüksek, rakibi belki michelin alpin A4 olabilir.

Lassa lastikleri, Bridgestone ile aynı fabrikada üretilir (Brisa Kocaeli) Bridgeston birinci sınıf markadır, Lassa onun alt sınıfı. Good Year ve Bridgestone rakip ve denk markalarsa, Lassa onların bir basamak aşağısıdır. dolayısıyla karşılaştırdığınız markalar denk değil.

Ama petlas da çok iyi atılım yaptı, %100 yerli sermaye, yönetim kadrosu hep Brisanın eski mühendis yöneticileri. bu insanlar sağlam yatırım yaptılar ve petlası çok yükseklere taşıdılar. Kullanmış herkesten olumlu yorumlar alıyorum, denemeyi düşünmüyor değilim. Yani Lassa almaktansa Petlasa şans verilebilir.

petlas 10 numara lastik bana göre hele kışlıkları çok iyi geldi kaç kez kışın abanta ılgaza çıktım ben o lastiklerle tavsiye ederim denemeni öneririm.

peki 185-65-15 çapında petlas kaç liraya veriyorlar bilgimiz var mi arkadaşlar? goodyear için 150 diyorlar. lassa da aynı fiyat.

good year ile lassa aynı fiyatsa lassaya bakma bile! şahsi fikrim. =)

Israrla petlas almanızı öneriyorum, boşuna fazla para vermeyin gerçi şuan hala ucuz mu bilmiyorum, tabi marka takıntınız varsa ünlü markalara yönelin

Yok, kesinlikle marka takımtım yok. Hatta bizim apartmanda birisinin'de Petlas Snowmaster kışlık lastiği var ve çok memnun.
Ama aralarında çok fiyat farkı yok ise, tercihim büyük ihtimal Goodyear'dan yana olacak gibi.

Geri